Klikk her for våre V65-forslag

Vi vil ikke sløse med kronene i V65-6. Til det er 4 Lix Mollyn for god. Svensken imponerte storveis i sin siste opptreden da han seiret på 24.1. Han var knakende god også i den nest siste starten etter galoppinnslag. Han er normalt travsikker og står gunstig til bak startbilen. Vi synes hesten som har vunnet 11 løp på 32 starter har en kjempesjanse onsdag. Han får ikke teten med 1 Tonar i feltet, men han slår normalt Tonar alle dager i uken fra dødens!

Kusken ligger lavt med storfavoritten

En alternativ banker kan 5 Vibra Line være i V65-3. Hoppa har spurtet enormt i sine to siste starter. Får hun spare speeden sin til 500 igjen er hun en klink vinner. Faren er at hun blir sittende innestengt med tanke på at hun skal kjøres i rygg i det lengste. 8 Real Cosmic blir spillernes favoritt. Vi snakket med Gunnar Austevoll i Drammen tirsdag. Han mente det var en favoritt i stor fare og valgte å ligge lavt med hensyn til sjansene. Skulle bankerkandidaten Viba Line svikte kan han vinne som noen annen i feltet. 12 Mosquito De Mill holder kjempeform. Tolvtespor/sprint er ikke det beste, men med knallhardt tempo av de der fremme kan det gå. 7 Baldrian Pedro var veldig bra etter pause sist. Normalt er han forbedret med løp i kroppen, men sporet er trist. 2 Glynis Pride L.B. tar tet og leder i det lengste. På sin beste dag kan vallaken holde helt inn.

I dag kan du vinne 32 millioner i Viking Lotto!

Ellers kjører vi med to ganger i henholdsvis V65-2 og V65-5. I den andre avdelingen kan ikke 2 Finnskog Sjefen unngå tipset etter flere sterke løp på rad. Spesielt god var han sist da han var langt foran sine konkurrenter. Vi betaler imidlertid ikke en kupong uten å ha med 9 Hjelset Lissi. Trønderhoppa har travet to sterke løp på rad og har fått en god kuskepartner i Truls S. Glittum.

Vår andre "dobbeltbanker" er duoen 5 Quantum Maximillean/10 Kendrick's Victory (V65-5). Det skal normalt holde greit med disse på bongen. Quantum Maximillean har vært rågod i de siste startene og står klart best til. Sånt sett kan det være en bankerkandidat, men Kendrick's Victory var så enorm sist på Bjerke at vi ikke kan levere spill uten hesten til Gro Anita Nordby.

Trykk her for Sportsspills eksperttips

Han er bare markert på fem prosent av kupongene. Likevel vinnertipper vi 6 Commander In Chief i V65-1. Førstespor på tillegg er ingen ideel utgangsposisjon, men vi håper Kai Johansen er tidlig ute i andrespor. Hesten galopperte seg bort sist, men avsluttet strålende gangen før på Biri. 11 Cadabra Tooma ble annen bak sensasjonen Recordo Fenomenale sist. Tredje sist feilet han som vinner på Momarken. Unngår han galopp skal seiersmuligheten være god. 9 S.J.'s Survivor dukker opp etter pause. Treneren Magnus Jakobsson er meget dyktig og har bestandig hestene i fin forfatning. Han skal regnes direkte , også utfra hva han har prestart tidligere. 1 Spirit Rider K er veldig galopplysten. Han blir kraftig frakjørt fra start, men han har sterke avslutninger som sitt varemerke. 12 Relax Jet flyter på styrken. Kommer han riktig inn i løpet skal han ha en brukbar mulighet.

Annonse: Kr 55.000 innspilt i juni

Garderingsløp
V65-4 er et typisk garderingsløp. 5 Image Crown skal ha løpet sitt servert. Da har Hammersborg-traveren til gjengjeld en saftig sluttspurt å by på. Sist havnet han i dødens. Det er iskaldt for vallaken. 9 Creamy Drem er løpets store OBS-hest. Han har spurtet strålende i to løp på rad. 6 Madam Lavec er ute i rette omgivelser. Treffer hun fra start kan hun få en perfekt løp som kan bli seiersgivende. 1 Mr. Brown kan løse bra. Fra tet må det være en brukbar sjanse. Ellers vrimler av outsidere og en skrell kan fort komme i dette oppgjøret.

Klikk her for V65-forslag. For V5 trykk her, mens du taster her for Dagens Dobbel.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook