Blanc om den nye generasjonen: - De er nesten uhåndterbare

KRAVSTOR: Adrien Rabiot forlanger å spille for PSG. Hvis ikke, så drar han.

KRAVSTOR: Adrien Rabiot forlanger å spille for PSG. Hvis ikke, så drar han. Foto: Jonathan Nackstrand (Afp)

PSG-trener setter spørsmålstegn.

15.12.15 10:32

Inntoget til 20-årige Adrien Rabiot har satt sinnene i kok i Paris Saint-Germain. Det åpenbare talentet er der for alle til å se, men oppførselen hans har begynt å irritere flere i den franske hovedstadsklubben.

Rabiot skal ha klart å havne i klinsj med blant annet lagets superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, og flere ganger har hans mor og agent, Veronique, vært ute og truet med å flytte på spilleren om han ikke får spille mer.

- Alle spillere er vanskelige å håndtere, men den nye generasjonen, og dette handler ikke bare om fotball men også om samholdet, er nesten uhåndterbare. Dette har gjort trenerjobben vanskeligere, fortalte PSG-trener Laurent Blanc til France Football ifølge Aftonbladet.

Frontfigur for denne unge unge generasjonen er nettopp Rabiot som den siste tiden også har irritert på seg PSG-fansen etter å ha bedt om å bli lånt ut. Faktisk har det blitt så ille at supporterne buet på Rabiot under Champions League-kampen mot Sjakhtar Donetsk sist uke.

Han har ikke lagt skjul på ønsket om å ville forlate PSG om han ikke blir vist mer tillit. Buing skal ha kommet spesielt etter et intervju med det franske TV-programmet Telefoot:

- Jeg har spurt presidenten (av PSG) om jeg kan bli lånt ut dersom jeg ikke får mer spilletid i løpet av januar. Han kan ikke si nei fordi jeg har gjort ting bra helt siden Marco Verratti ble skadet, fortalte 20-åringen.

- Han (presidenten av PSG) liker meg godt. Dette kan være min julegave, sa en ikke akkurat ydmyk Rabiot videre til den franske TV-kanalen.

Oppførselen har gjort at Blanc nå setter spørsmålstegn ved den nye generasjone og hvordan de oppfører seg.

- Legg merke til at jeg ikke mener dette er dårlige gutter. Vi har alle vært unge og gjort dumme ting. Problemet i dag er at de vil ha alt, og de er 17, 18, 19, 20 år. Det er helt urimelig!, mener Blanc

Det kan se ut til at å håndtere Zlatan Ibrahimovic ikke er så vanskelig likevel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.