RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blankt avslag på Jarstein-bud

Sist oppdatert:
RBK tilbød det høyeste beløpet som noensinne er budt på en keeper i Norge. Det budet ble umiddelbart avvist.

Rosenborg la syv millioner kroner på bordet for å sikre seg landslagsmålvakten - pluss to millioner etter et visst antall spilte kamper. Det var for lite for Odd Grenland.

- Vi fikk et bud som ble vurdert i styret, og som ble vurdert ikke godt nok. Rune er 23 år og landslagskeeper, og vi mener prisen bør være deretter, sier Styreleder i Odd, Tore Andersen, til adressa.no.

LES OGSÅ: Jarstein enig med RBK

Dermed må RBK legge et nytt bud på bordet dersom overgangen skal kunne gjennomføres. Per i dag er trønderne lite villige til å gå særlig høyere, men det bekymrer ikke Andersen.

- Det er ikke noe must for oss å selge Jarstein. Vi vil opp i eliteserien igjen, og vil være bedre rustet med Jarstein mellom stengene. For oss kan det være like greit å investere på den måten, sier han.

Fra før av er det kjent at Fredrikstads John Anders Bjørkøy ikke ble enig med RBK om kontraktsbetingelsene. Ifølge Adresseavisen har også Jarl André Storbæk takket nei til de svarte og hvite, etter at Vålerenga aksepterte et bud på ti millioner kroner for landslagsbacken.

- Han har ingen interesse på å flytte innad i Norge, sier Storbæks agent, Stig Lillejord, til samme kilde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere