RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Blatter kraftig ut mot FA

Sist oppdatert:
Presidenten i det internasjonale fotballborundet (FIFA) Sepp Blatter sparer ikke på kruttet når han beskriver beslutningsavgjørelser i det engelske fotballforbundet (FA).

I sin spalte i Financial Times skriver Blatter at det er fullstendig uakseptabelt at trenere og spillere blander seg inn når fotballforbundet i England skal fatte avgjørelser.

- Det engelske fotballforbundets autoritet og beslutninger ser ut til å være en åpen diskusjon i disse dager. Spillere og trenere setter spørsmålstegn ved disposisjonene til forbundet, selv om de må følge reglene forbundet har fastsatt, skriver Blatter.

Han fortsetter:

- Utviklingen i England ligner nærmest en trend, og en ganske uakseptabel sådan. Spillernes kommentarer retter seg direkte mot forbundet, og selv etter direkte trusler blir disse ikke straffet.

- Noe må gjøres

FIFAs mektige president mener nå FA i England må ta affære - før det er for sent.

- FA og den nye generalsekretæren Mark Palios må snarest vise karakter og gjøre dem oppmerksomme på at det er fotballforbundet som bestemmer. Ellers kan dette bli et uløselig problem i fremtiden, skriver Sepp Blatter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere