Gå til sidens hovedinnhold

Ble beskyldt for å elske Liverpool. Det får United-stjernen til å reagere

Rett før Daniel James (23) flyttet til Manchester United kom det påstander om at han var en stor supporter av erkekrivalen. Nå avslører han hvem han egentlig holdt med.

23 år gamle Daniel James ble hentet til Manchester United sommeren 2019. Vingen var en av Ole Gunnar Solskjærs første signeringer for Old Trafford-klubben.

Waliseren skal ha vært svært het på markedet den sommeren og flere av toppklubbene i Premier League ønsket å sikre seg signaturen hans.

LES OGSÅ: City bekrefter: Aguero forlater klubben i sommer

Ekspert: - En stor Liverpool-fan

Overgangen ble blant annet et tema på Sky Sports og profilen Jim White hadde sitt å si om James den gang. Han kom med en del påstander.

White hevdet å vite hvilken klubb lynvingen holdt med.

- Swansea har en gutt ved navn Daniel James, en veldig imponerende unggutt. Jeg forstår det slik at en fem-seks klubber har forhørt seg om han, alle storklubbene bortsett fra Manchester City. Han ble anbefalt til Manchester United av Ryan Giggs. Selv om han er ung, så viser han veldig lovende takter, sa White.

LES OGSÅ: Bale blir totalslaktet. Nå kommer han med en oppklaring

- Men han er en stor Liverpool-fan. Kan det bety at denne gutten er på vei til Liverpool? sa TV-profilen videre, før James flyttet til Manchester United.

Reagerer på koblingen

I et ferskt intervju sier James selv at han fikk med seg det som ble sagt den gang. Han reagerer imidlertid på det som ble sagt om hans forhold til Anfield-klubben.

- Da jeg signerte for Manchester United, så var det en av de folka i Sky Sports som sa at jeg elsker Liverpool. Jeg holder jo ikke med Liverpool, men jeg ville heller ikke gå ut offentlig å si at jeg holdt med Chelsea som ung, sier han til Uniteds nettside gjengitt av Daily Mail.

Han kan avsløre at en rekke Chelsea-profiler har vært forbilder for ham.

LES OGSÅ: Ferguson med avsløring fra United-tiden: - Jeg hatet det

- Da jeg startet å spille for Swansea var Chelsea laget mitt. Men som fotballspiller ender du som regel ikke opp med å holde med et lag på den måten. Jeg så mye på spillerne deres da jeg var ung. Eden Hazard, Juan Mata og Didier Drogba. Det var spillere jeg elsket. Men du vokser litt fra det, på en måte, sier kantspilleren.

- Det var merkelig

Da James fikk sin debut for United i 2019 var det nettopp Chelsea som sto på motsatt banehalvdel. James kom inn som innbytter og scoret sitt første mål.

- Det var litt merkelig å spille mot dem i første kamp. Før kampen trodde jeg ikke at jeg skulle få spille. Det var en stor kamp. Jeg trodde det skulle bli tett og jevnt, men vi ledet allerede 3-0 da jeg kom på banen, sier United-vingen.

LES OGSÅ: Lindelöf forlater landslagssamlingen med Sverige

- Jeg fikk vel 15 minutter eller noe slik. Det var stort. Det var helt utrolig og fansen var fantastiske. De klapper når du kommer inn og løfter deg opp. Det fikk meg til å gi alt.

23-åringen har nå spilt 66 kamper for Manchester United totalt og scoret ni mål.

Premier League-klubben betalte rundt 15 millioner pund for spilleren i 2019.