*Nettavisen* Sport.

Ble kalt overpriset - nå er han månedens spiller

BEST: Han ble kalt overpriset i tidlig september, men nå er Manchester Uniteds Anthony Martial kåret til månedens beste spiller. Foto: John Peters

Anthony Martial har slått tilbake for fullt.

16.10.15 10:03

Mye av snakkiksen rundt Manchester Uniteds Anthony Martial har dreiet seg om prislappen på over 500 millioner og hvorvidt han hadde potensiale til å leve opp til det. Én måned senere er han kåret til månedens beste spiller i Premier League.

19-åringen har scoret tre mål for «de røde djevlene» siden den mye omtalte overgangen fra Monaco, blant dem en scoring i debuten mot erkerival Liverpool.

I tillegg til dette har september også sett Martial spille seg til plass på det franske landslaget, og er nå nevnt som en het kandidat til å være del av 23-mannstroppen til EM på hjemmebane neste sommer.

- Han er ikke bare en målscorer, men et angrepspunkt. Han kan skape målene selv. Jeg er veldig fornøyd med han, fortalte Manchester United-manager Louis van Gaal til SkySports etter at Martial hadde scoret to mål mot Southampton sist måned.

Det har vært en begivenhetsrik måned for Martial som i starten av september ble merket som «a waste of money» av britiske tabloider. Det finnes vel strengt tatt ingen bedre måte å slå tilbake på.


HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=hU_P21f_i4a99DQMieVDqDijL3eYLfGcr_KP4RMPkVTuUprr0o358FJ-JCpNoBvkV5HwIUkrkuxXnGcUfx9SR3nOh3LyAT4n&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag