Gå til sidens hovedinnhold

Ble knust i seriepremieren

Furuset tapte 7-3 borte mot Frisk Asker.

ASKER: Etter en god generalprøve mot Vålerenga for to uker siden, kom Furuset ned på jorda etter seriepremieren i går ettermiddag. Hjemmelaget sjokkåpnet og ledet 4-0 etter bare elleve minutter. Furuset-treneren David Livingston begjærte time-out og etter amerikanerens tordentale hevet laget seg betraktelig. Gjestene rystet Frisk Asker, og Furuset scoret tre mål på to minutter helt på tampen av 1. periode. Men gjestene fra Groruddalen maktet aldri å true hjemmelaget i de to neste periodene. To Frisk-scoringer i midtperioden og ett i den siste tappet groruddølene for både håp og krefter.

Dårlig innsats

Spillende assistenttrener, Leif Thomas Eliassen, var veldig skuffet etter kampen mot Frisk Asker. Og ifølge Eliassen var det mye som gikk galt i Askerhallen i går.
Vi er vant til at lagene vi møter går ut i et høyt tempo, men mot Asker var vi absolutt ikke med fra starten av. Vi vant ikke dueller, gikk ikke på skøyter og vi var heller ikke trofaste mot spillesystemet, sier han.
Men etter time-outen så han tendenser til godt spill.

Stavanger neste

I de fem siste minuttene i 1. periode viser gutta seg fram, men etter 5-3-scoringen i starten av 2. periode detter vi helt sammen. Det skal ikke skje, forteller Eliassen.
På torsdag tar Furuset imot medaljekandidaten Stavanger, og assistenttreneren har stor tro på seier mot siddisene.
Vi slo dem i fjor, og det kan vi også gjøre på torsdag, sier Leif Thomas Eliassen bestemt.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen