Under den siste ukens landslagsopphold ble Cristiano Ronaldo nok en gang historisk. I Portugals VM-kvalifiseringskamp mot Irland scoret 36-åringen to sene mål, og ble med det tidenes mestscorende herrelandslagsspiller med 111 mål for Portugal.

En annen spiller som har scoret imponerende mange mål for sitt landslag er Romelu Lukaku. På 100 kamper for Belgia har han scoret hele 67 mål, og er med det soleklart mestscorende gjennom tidene for Belgia.

Les også: Tidligere storscorer stusser over Harry Kane: - Hva kommer til å skje?

- Det er ubrukelig

28-åringens imponerende scoringssnitt på landslaget har ført til spørsmål om belgieren noen gang kan slå Ronaldos rekord. En slik sammenligning vil ikke Lukaku ha noe av.

- Aldri noensinne sammenlign meg med Cristiano Ronaldo. Aldri, var Lukaku sitt umiddelbare svar på Ronaldo-sammenligningen, ifølge Manchester Evening News.

Les også: Premier League håper stjernene likevel får spille helgens runde

- Å Sammenligne statistikk og alt det er ubrukelig, fulgte 28-åringen opp.

Det kom tydelig frem at Lukaku har voldsom respekt for Ronaldo, som han mener er en av verdens beste spillere noensinne.

- Cristiano Ronaldo er for meg blant de topp tre beste spillerne i fotballhistorien. Jeg kommer ikke til å rangere han fra først til nummer tre, men han er inne der, sier han.

Blir Premier League-rivaler

Lukaku ble tidligere i sommer klar for Chelsea, etter at London-klubben betalte Inter 100 millioner euro for spissen, ifølge Transfermarkt.

I Inter bøttet belgieren inn mål, og scoret totalt 64 mål på 95 kamper for den italienske storklubben. Det gjorde at Chelsea åpnet lommeboka på vidt gap, og hentet han tilbake til klubben som eide han mellom 2011 og 2014.

Les også: Voldtektsetterforskning på Brann Stadion nærmer seg slutten

Nå blir Ronaldo en rival for Lukaku i Premier League, og det kan fort bli en toppscorerduell mellom de to målfarlige spillerne.

Det bare gleder Lukaku, som synes det er bra for engelsk fotball at Ronaldo er tilbake i Manchester United.

- Det han har oppnådd i fotball i dag er noe helt eksepsjonelt for spillere av min generasjon. Jeg var heldig nok til å spille mot han i Italia og nå er han tilbake i Premier League. Det er bare bra for engelsk fotball, sier han.

Ronaldo kan som kjent få sin redebut for Manchester United på lørdag i møtet med Newcastle. Samme dag møter Lukakus Chelsea Aston Villa hjemme på Stamford Bridge.