RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble skutt av stefaren

- Dette er historien om menn som hater kvinner om igjen, sier Cecilia Brækhus etter at venninnen Rola El-Halabi ble skutt.

- Dette hadde neppe skjedd om Rola hadde vært mann, sier Brækhus til VG.

Den norske proffbokseren forsvarte sine tre mesterskapsbelter da hun natt til søndag møtte Jill Emery i Herning, men var likevel skuffet over egen innsats.

- Det var den verste kampen jeg har bokset, det var helt jævlig. Rotete og fælt, men en seier er en seier, sa Brækhus til Viasat Sport, som sendte kampen (Se sammendrag av tittelkampen i videoen over!).

Les også: Brækhus misfornøyd tross seier

Dagen etter forsvant irritasjonen raskt, da Brækhus fikk høre at en venn og kollega ble skutt av sin egen stefar.

Rola El-Halabi er opprinnelig fra Libanon, men bokser i likhet med Brækhus på tysk lisens. Hun ble skutt i hånden, begge føttene og kneet.

Ifølge den tyske avisen Berliner Kurier skal dette være en hevn fra stefarens side, fordi han ikke fikk fortsette som El-Halabis manager.

- Jeg traff henne på boksetilstelninger og sammenkomster. Hun er en livlig og søt jente, og vi fant tonen med en gang. Kanskje fordi hun bokser i de lettere vektklassene og derfor er uaktuell som kommende motstander, sier Brækhus til VG.

Den libanesiske jenta er nå til behandling Unfallkrankenhaus Marzahn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere