RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble Spurs forgiftet?

Sist oppdatert:
Tottenham kan ha blitt forgiftet i forkant av den avgjørende sisterunden i Premier League.

I natt ble det nemlig spekulert vilt i engelske medier rundt den plutselige magesyken som rammet Tottenham like før Premier League-avslutningen.

- Om en eller to spillere hadde blitt syke, hadde det ikke vært en sak, men ti?, sier Tottenhams manager Martin Jol.

Spekulerer i forgiftning
Arsenal tok søndag kveld farvel med klassiske Highbury. London-klubben slo Paul Scharners Wigan 4-2 og sikret seg med det fjerdeplassen som gir Champions League-spill.

Men det største fokuset i de engelske avisene mandag er ifølge Expressen matforgiftningsskandalen som rammet Tottenham. Det er dagens ubestridte «snakkis» på balløya.

Med seier over West Ham ville Tottenham ha tatt Arsenals plass i Europa.

Men etter et resturantbesøk der pasta og lasagne stod på menyen ble plutselig 10 av London-klubbens spillere utslått av det som trolig var en salmonella-bakterie på kampdagen.

Spillerne ble syke ved 05-tiden søndag morgen, men flere av spillerne kastet opp så sent som i garderoben bare minutter før kampstart, skriver Daily Mirror.

Tapte 700 millioner kroner?
Tottenham tapte kampen 1-2 - og mistet plassen i Champions League som er verdsatt til 700 millioner kroner.

- Vi forsøkte å utsette kampen i 24 timer, men forbundet ville ikke gå med på det, raser manager Martin Jol til The Sun.

Tottenhams restaurantbesøk etterforskes nå av politiet i London. Politet har tatt prøver av samtlige spillere som spiste på hotellbuffeén, samt prøver av lasagnen som spillerne spiste.

- Vi hadde ikke sjansen til å hente oss inn. Spillerne var helt utmattet, sier Jol videre og krever at kampen bør spilles på nytt.

For Arsenals del var det ekstra viktig å få delta i Champions League neste sesong ettersom klubben flytter til en større arena. Engelske medier hevder plassen i Champions League er verd opp mot 700 millioner kroner i inntekter om klubben får suksess.

Uvitende Wenger
Den svenske avisen Expressen møtte Arsenals manager Arsene Wenger like etter at Wigan ble slått 4-2 og Tottenham tapte mot West Ham.

- Av og til er idretten sånn. Alt kan avgjøres i siste kamp, sa Wenger.

- Vet dere noe om matforgiftningen av Tottenham-spillerne?

- Nei. Jeg fikk nyheten om matforgiftningen på TV like før kampen, svarte Wenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere