*Nettavisen* Sport.

Ble vraket på vei til fødsel

Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Nå er Knut Olav Rindarøy irritert på Deportivo La Coruña.

17.08.15 14:01

Tirsdag skrev Nettavisen at Knut Olav Rindarøy er ferdig i Deportivo La Coruña. Det bekrefter nå spilleren, som lar seg irritere over behandlingen han har fått av den spanske klubben.

- Jeg har ikke snakket med treneren i det hele tatt, men mottok beskjeden da jeg var på vei hjem for å være med på fødselen til datteren min. Det er trist at jeg fikk beskjeden bare to dager før det internasjonale overgangsvinduet stengte. Jeg er irritert over måten dette ble gjort på, sier Rindarøy til Nettavisen.

Solskjær-samtaler
Rindarøy er i Deportivo på utlån fra Molde, og kanskje returnerer han dit. Men gossingen innrømmer at han også har tilbud fra flere norske klubber.

- Norge er et alternativ, men vi får se hva som skjer. Jeg har tilbud fra Molde og andre toppklubber i Tippeligaen. Men først vil jeg se om det er andre muligheter.

En som kan få 25-åringen til å vende tilbake til rosenes by, er Ole Gunnar Solskjær. Da Nettavisen snakket med Rindarøy i forkant av møtet med Barcelona i januar, var landslagsbacken full av lovord om Moldes nye trener. United-legendens ord veier fremdeles tungt.

- Jeg skal sette meg ned og snakke med Ole Gunnar når han kommer hjem fra treningsleir. Den mannen har noen gode råd å komme med, sier Rindarøy.

Lykkelig
Gossingen understreker at han ikke er ute etter sympati for måten han ble behandlet på, men skulle ønske saken ble løst på en mer profesjonell måte.

- Det er ikke synd på meg. Jeg har det veldig bra og tar ikke dette så tungt, men jeg er irritert over håndteringen av saken.

Nå er Rindarøy på hjemmebane, sammen med kjæresten og deres nyfødte datter.

- Jeg er lykkelig og har fått en veldig fin datter, sier 25-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.