Gå til sidens hovedinnhold

Blekkan fikser jackpotkronene

Jomar Blekkan er på plass i Østersund fredag og skal hjelpe oss mot jackpotkronene når det ligger drøye 1,1 mill SEK ekstra i sekserpotten.

Ukene raser avgårde og vi er allerede på vei inn i en ny helg, der det blant annet venter en svært spennende V75 på Leangen der det formelig vrimler av interessante spilleobjekter. Lenge før den tid skal vi være med på mye travmoro. En av våre favorittbaner i Sverige innleder fredagen med både V4 og V5. Til kvelden overtar Biri med en svært spennende V65-omgang, og også denne fredagen er det jackpotomgang i V64-spillet fra Sverige. I kampen om de jackpotkronene skal vi få hjelp av Jomar Blekkan. Det ble favorittpreget på Åby torsdag og ingen utbetaling for fire rette. Dermed overføres 1 142 000 SEK til kveldens sekserpott i Østersund.

Innleveringsfrister Østersund
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Hvor god er Petter'n?
Jomar Blekkan har en spennende helg i møte all den tid det er V75 på hjemmebanen lørdag, men han gjester altså Østersund fredag kveld hans treårige kjempetalent 8 B.B.Petter N (V64-2) jager sin femte strake seier. Vi har bankerspilt hesten i de to siste løpene og ser ingen grunn til å endre på den praksisen i dag heller. B.B.Petter fikk stort sett alle de hindringene en hest kan få på veien i sin siste start på Leangen da han møtte eldre konkurrenter. Tross det avanserte hesten til tet inn mot den siste svingen og forsvant til overlegen seier. I kveld kan også Jomar bruke pisken på hesten og selv om Persson har en fin hest i 10 Bjørli Odin skal det mye til for at denne henter 20 meter tillegg på B.B. Petter som blir den ene av våre to V64-bankere i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Henter 40 meter lett?
Henrik Svensson har vært en gjenganger i bankerspaltene våre dette året og også i kveld gir vi tillit til den suksessrike Bergsåker-treneren. Superhoppa 15 Ginala skal hente 40 meter på en gjeng formløse hopper i V64-5 og Ginala var lysende i seiersløpene både sist og tredje sist. Ginala viste sist at hun fortsatt tåler å gjøre grovjobben selv (vant da fra 20 meter tillegg) og kveldens løp er ikke noe tøffere, snarere tvertimot. Ginala taper normalt ikke V64-5 fredag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Alle kan vinne
Det har kommet store overraskelser i en del av kaldblodsløpene i Sverige de siste månedene og i V64-4 værer vi en ny smell. Favorittene har ikke imponert nevneverdig på slutten og vi har friskt i minne at sistevalget Rino Dox skrellvant så det sang i totoen på Hagmyren 22. september. Vi betaler for samtlige 15 hester i V64-4 på alle våre forslag i kveld.

Kommentarer til denne saken