Blekkan i hundre mot hundre

Foto: Hesteguiden.com

Jomar Blekkan dominerer totalt på Leangen og jakter årsseier nummer 100 i kveld. Sjekk våre travtips.

26.12.10 10:25

Etter to dager med travfri, ruller travløpene igjen 2. juledag. Norske spillere kan delta i svensk V75 på Solvalla. Husk spillestopp her kl 14:30. I tillegg er det dobbel V5-omgang søndag kveld på Leagen. Sportspill-redaksjonen har bevilget seg litt velfortjent julefri, og vi kommer ikke med utførlig omtale av alle V5-løpene i kveld, men selvsagt med spilleforslag til både V5A og V5B.

Sportspills meny 2. juledag:
Oddstips: United leverer varene

Tippetips: Sjekk våre tippetips

Premier League: Full oversikt over skader og karantener

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

V75 Solvalla: Kjøp andel her

Her kan du se våre V5A-tips til Leangen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Jomar Blekkan har dominert på Leangen travbane i det som kan ligne en mannsalder og har vunnet fenomenale 98 travløp på Leangen i 2010. Altså et snitt på ca to seire hver bidige løpsdag. Han trenger altså to seire på årets siste løpsdag i Trondheim for å nå den magiske grensen.

Her kan du se våre V5B-tips til Leangen

En av de hestene som skal hjelpe han med det er stallhesten, Jet Caltina. Fireåringen som starter i V5-4A/V5-1B er en galopplysten krabat, som varierer i prestajonene. Men det er stort sett på voltestart at det har vært problemer. På tre autostartløp i Trondhem, har det blitt to førsteplasser og en andreplass. I kveld er det igjen bilstart, og en feilfri Jet Caltina er best blant denne gjengen.

Annonse: Øivind Grøstad med tips til V75 på Solvalla og til V5-løpene på Leangen

I en omgang som ellers ser svært vrien ut både i V5A-spillet og i V5B-spillet, synes vi Coktail-Jet sønnen er det beste bankerspillet. Jet Caltina blir spillefavoritt, men vi tror uansett på svært fine kroner for de som prikker fem rette i V5-spillene på Leangen i kveld.

Her kan du kjøpe Sportspills eksperttips til Leangen

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Travtips

Mest lest på Sport

Annonsebilag