RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Blekkan i hundre mot hundre

Sist oppdatert:
Jomar Blekkan dominerer totalt på Leangen og jakter årsseier nummer 100 i kveld. Sjekk våre travtips.

Etter to dager med travfri, ruller travløpene igjen 2. juledag. Norske spillere kan delta i svensk V75 på Solvalla. Husk spillestopp her kl 14:30. I tillegg er det dobbel V5-omgang søndag kveld på Leagen. Sportspill-redaksjonen har bevilget seg litt velfortjent julefri, og vi kommer ikke med utførlig omtale av alle V5-løpene i kveld, men selvsagt med spilleforslag til både V5A og V5B.

Sportspills meny 2. juledag:
Oddstips: United leverer varene

Tippetips: Sjekk våre tippetips

Premier League: Full oversikt over skader og karantener

Lesertips: Lesernes oddstips søndag

V75 Solvalla: Kjøp andel her

Her kan du se våre V5A-tips til Leangen

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Jomar Blekkan har dominert på Leangen travbane i det som kan ligne en mannsalder og har vunnet fenomenale 98 travløp på Leangen i 2010. Altså et snitt på ca to seire hver bidige løpsdag. Han trenger altså to seire på årets siste løpsdag i Trondheim for å nå den magiske grensen.

Her kan du se våre V5B-tips til Leangen

En av de hestene som skal hjelpe han med det er stallhesten, Jet Caltina. Fireåringen som starter i V5-4A/V5-1B er en galopplysten krabat, som varierer i prestajonene. Men det er stort sett på voltestart at det har vært problemer. På tre autostartløp i Trondhem, har det blitt to førsteplasser og en andreplass. I kveld er det igjen bilstart, og en feilfri Jet Caltina er best blant denne gjengen.

Annonse: Øivind Grøstad med tips til V75 på Solvalla og til V5-løpene på Leangen

I en omgang som ellers ser svært vrien ut både i V5A-spillet og i V5B-spillet, synes vi Coktail-Jet sønnen er det beste bankerspillet. Jet Caltina blir spillefavoritt, men vi tror uansett på svært fine kroner for de som prikker fem rette i V5-spillene på Leangen i kveld.

Her kan du kjøpe Sportspills eksperttips til Leangen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere