RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blekkan vurderer V75-sjansene

Jomar Blekkan er alltid sentral når det er V75 på hjemmebanen Leangen. Her kan du lese hvordan han vurderer lørdagens sjanser.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Leangen.

Slik vurderer Jomar Blekkan sjansene:

- 1 Topgun i 5. løp/V75-2/V5-4 står alldeles nydelig til. Og jeg tror ikke noen av konkurrentene henter en lengde på henne fra start. Cato Antonsen var veldig fornøyd med Topgun i seieren på Biri sist, og jeg tror bestemt at hun er god nok til å vise 1.14-tallet på en kjapp sprint. Jeg håper å lede fra start til mål og tror vi har en fair sjanse, sier Jomar Blekkan.
Foran V75-lørdagen på hjemmebane beretter Jomar om strålende vær i den trønderske hovedstaden:

- I øyeblikket er det strålende vær her oppe, men det er meldt litt mer utrygt fram mot morgendagen. Jeg håper det blir pent vær. Og jeg tror det blir en svært spennende V75-kjøring, sier Jomar.

- 11 Kallstjærna (2. løp/V5-1) er mer enn god nok til å vinne. Hun har vunnet 6 av 16 starter i år, men har nok feilet bort mer penger enn hun har sprunget inn. Hun er en typisk outsider i dette løpet.

- 7 Kluivert (4. løp/V75-1/V5-3) er i bra slag. Jeg håper å ta teten og slippe til en god hest som kommer fram for å overta tidlig. Jeg håper vi skal være i sjiktet rundt en trippelplass, men jeg tror 11 Vorset Ivers rett og slett er for god.

- 4 Tori Elden (6. løp/V75-3/V5-5) er en lovende 4-åring. Han var veldig god da han vant nest sist, mens vi setter en stor strek over innsatsen sist hvor han spratt tidlig. Autostart og sprint er ingen god kombinasjon. Jeg må kjøre litt på sikkerhet fra start. Jeg tviler litt på at han slår disse hestene på en kjapp sprint, men helt sjanseløs tør jeg likevel ikke å kalle ham.

- 8 Elling`s Arnie (7. løp/V75-4) har trukket et leit spor, men han er brennhurtig fra start. Teten er faktisk innen rekkevidde. Motstanden er ikke verre enn at vi hører tidlig hjemme på V75-bongen.

- 15 Ådnes Mai (8. løp/V75-5) har vært kjempegod. Jeg tror vi har en solid sjanse til å vinne igjen, og det er naturlig at hun blir favoritt, men jeg har stor respekt for 11 Nordlirappa.

- 3 King Kosmos (9. løp/V75-6/DD-1) står fint til med tanke på en bra premie og en god plassering, men jeg tror ikke vi vinner, sier Jomar Blekkan.

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere