RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bli Idol på Norway Cup

(TV 2)
Har du lyst til å vinne Norway Cup-idol eller går du med en sportskommentator i magen? Prøv lykken på Norway Cup!

Fra søndag 29. juli til og med fredag 3. august er det full fres med aktiviteter for alle Norway Cup-entusiaster på Ekebergsletta. Vi kan by på kommentatorkonkurranse, Idol-konkurranse, samt muligheten til å laste opp din videohilsen til venner og kjente der hjemme. Alle aktivitetene filmes og lastes opp til TV 2s videotjeneste, 2Play.

Idol
Søndag 29. juli går startskuddet for konkurransen der vi skal kåre Norway Cups Idol 2007. Her kjører vi kvalifiseringsrunder på søndag fra 12.00 til 15.30, og mandag og tirsdag fra 13.45 til 15.30. Men vær tidlig ute, for du kan melde deg på allerede fra klokka 11.30. Hver dag kårer vi to vinnere som går videre til finalen på hovedscenen onsdag ettermiddag. For at vi skal kunne kåre våre seks finalister trenger vi imidlertid din hjelp. Alle bidragene lastes nemlig opp til 2Play, der du må stemme på din favoritt. Bidraget som er best likt av våre brukere går videre til finalen på onsdag. I tillegg plukker TV 2-juryen ut en finalist. Tone Damli Aaberge annonserer vinneren.

Stemningen var høy og smilene brede hos de 27 som prøvde seg som Idol-stjerner hos TV 2 på Ekebergsletta søndag. Deltakerne kjemper om en plass i finalen som går av stabelen onsdag ettermiddag. Se noen smakebiter nedenfor!

Er du bedre enn Harald Bredeli og Carsten Skjelbreid?
Har du et skjult talent som sportskommentator? Da vil vi ha besøk av deg i vår container. Du får se en situasjon fra en fotballkamp som vi vil at du skal kommentere. Denne konkurransen kan du være med på fra 12.00 til 13.30 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Bidraget ditt lastes også opp til 2Play , og dersom våre brukere mener at ditt bidrag er det beste, går du og to av TV 2s favoritter videre til finalen som går av stabelen på scenen fredag klokka 12.00. Finalistene vises også på TV 2.

Hils hjem
Vil du at de der hjemme skal se og høre hvordan du har det på Norway Cup? Da besøker du containeren vår mandag til fredag fra 15.45 til 17.30 og onsdag, torsdag og fredag fra 13.45 til 15.30. Her får du snakke rett inn i kamera og fortelle hvor gøy det er å være på Norway Cup. Klippet ditt lastes selvfølgelig opp til 2Play.

Flotte premier
Til alle vinnerne vanker det flotte premier. Vi kan røpe at det vanker både abonnement på TV 2 Sport , TV 2 Sumo og billetter til Idol-finalen.

TV 2 har aktiviteter på Ekebergsletta hele uka. Klikk her for å se alt som skjer. Klikk her for å stemme på din favoritt eller for å se videoene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere