Gå til sidens hovedinnhold

Blir hjemme med kaktushals

Magnus Moan var i kjempeform. Så kom forkjølelsen.

Kombinertløperen trøblet før jul, men har første-, tredje- og fjerdeplassen i de tre siste verdenscuprennene. I helga skulle han fortsette jakten på en god plassering i verdenscupen sammenlagt i Val di Fiemme, men det blir det ikke noe av.

Kaktushals
- Tirsdag gikk jeg en rolig langtur og kjente ingenting. Onsdag våknet jeg med kaktushals. Jeg har vondt i halsen og er tett i nesen, sier Moan til Nettavisen fredag formiddag.

Selvfølgelig liker han situasjonen dårlig.

- Det er veldig surt, for jeg har vært skikkelig på gang både i bakken og i løypa. Jeg tror jeg kunne ha preget konkurransen igjen, sier 24-åringen.

Mister ikke formen
Fredag skal han til legen for å finne ut om det er nødvendig med en penicillinkur. Moan er uansett forberedt på å gi kroppen den tida den trenger.

- Nå prioriterer jeg å hvile til jeg kan stå på føttene. Og jeg frykter på ingen måte at jeg skal miste formen av dette. Det har gått litt på skinner i det siste, og det får man selvtillit av. Den forsvinner ikke av noen dager med forkjølelse, fastslår Moan.

Tror på Schmid
Han tror Norge uansett kommer til å bite fra seg i Val di Fiemme. Først og fremst ved Petter Tande, som vant et renn i Schonach sist helg.

- Men se opp for Jan Schmid også. Jeg tror han kan ta steget opp på seierspallen, sier Magnus Moan til Nettavisen.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin

Sjekk de siste sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Reklame

Her kan du levere Lotto