RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir i Southampton

Foto: Anna Gowthorpe / Pa Photos
Sist oppdatert:
Mauricio Pochettino forsikrer Southampton-fansen.

Southampton-manager Mauricio Pochettino sa torsdag at han ikke vil følge klubbleder Nicola Cortese bort fra Premier League-klubben.

Cortese sa opp jobben onsdag. Tidligere har Pochettino sagt at han ville forlate Saints dersom klubblederen trakk seg.

- Jeg er 100 prosent tilknyttet Southampton. Jeg har et profesjonelt ansvar overfor alle i klubben og for fansen, sa manageren torsdag.

- Det var en helt annen situasjon for åtte måneder siden. Da snakket jeg på slutten av min første sesong. Vi er inne i neste prosess med klubben, og det gir ingen mening i å forsvinne nå, la han til.

Cortese fikk kjeft for å bytte ut Nigel Adkins med Pochettino midt i forrige sesong. Men i takt med stadig bedre resultater har kritikken stilnet.

- Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til Nicola Cortese for å ha hentet meg og familien min til klubben. Nicola er enig i min beslutning om å bli. Han ba meg bare om én ting: Å forsøke å vinne mot Sunderland lørdag, sa Pochettino.

Argentineren har fått beskjed om at han har full støtte hos eier Katharina Liebherr, som nå trer inn i Corteses gamle stilling.

- Jeg snakket med henne i fem minutter, og hun forsikret meg om at hun stoler på meg og støtteapparatet. Det var ikke tid til å snakke med henne om framtiden, men hun har full tillit, sa Pochettino.

Under ham har Southampton etablert seg som et solid Premier League-lag. Klubben ligger på 9.-plass i serien. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere