Gå til sidens hovedinnhold

Blir i Southampton

Mauricio Pochettino forsikrer Southampton-fansen.

Southampton-manager Mauricio Pochettino sa torsdag at han ikke vil følge klubbleder Nicola Cortese bort fra Premier League-klubben.

Cortese sa opp jobben onsdag. Tidligere har Pochettino sagt at han ville forlate Saints dersom klubblederen trakk seg.

- Jeg er 100 prosent tilknyttet Southampton. Jeg har et profesjonelt ansvar overfor alle i klubben og for fansen, sa manageren torsdag.

- Det var en helt annen situasjon for åtte måneder siden. Da snakket jeg på slutten av min første sesong. Vi er inne i neste prosess med klubben, og det gir ingen mening i å forsvinne nå, la han til.

Cortese fikk kjeft for å bytte ut Nigel Adkins med Pochettino midt i forrige sesong. Men i takt med stadig bedre resultater har kritikken stilnet.

- Jeg ønsker å uttrykke min takknemlighet til Nicola Cortese for å ha hentet meg og familien min til klubben. Nicola er enig i min beslutning om å bli. Han ba meg bare om én ting: Å forsøke å vinne mot Sunderland lørdag, sa Pochettino.

Argentineren har fått beskjed om at han har full støtte hos eier Katharina Liebherr, som nå trer inn i Corteses gamle stilling.

- Jeg snakket med henne i fem minutter, og hun forsikret meg om at hun stoler på meg og støtteapparatet. Det var ikke tid til å snakke med henne om framtiden, men hun har full tillit, sa Pochettino.

Under ham har Southampton etablert seg som et solid Premier League-lag. Klubben ligger på 9.-plass i serien. (©NTB)

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken