RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blir ikke kvitt pengene

Sist oppdatert:
Ivar Morten Normark lovet Aalesund-forsterkninger for ti millioner foran høstsesongen. Men rekrutteringen har gått tregt.

Når de oransje tar imot Rosenborg til den første høstkampen søndag, er det med kun ett nytt fjes i stallen. Den kamerunske forsvarsspilleren Gustave Bahoken er den eneste som har slukt Ivar Morten Normarks agn hittil i sommer.

Likevel er ikke Aalesund-treneren bekymret.

- Neida. For første gang på lenge har Adin Brown, Christian Steen, Stian Johnsen, Joakim Austnes og Karl Oskar Fjørtoft vært stabilt i trening over tid. Så jeg føler nesten at vi har et helt nytt lag, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

- Men dere signaliserte spillerkjøp for åtte-ti millioner?

- De nøyaktige beløpene vet jeg ikke, men det er riktig at vi har penger til å styrke laget.

Tettey aktuell
Det betyr at jakten fortsetter - og at det trolig blir flere nye Aalesund-spillere i løpet av sommerens overgangsvindu.

- Vi sonderer markedet og fortsetter jobben med å forsterke. Men vi får ikke på plass flere nye før helga, fastslår Aalesund-treneren.

Rosenborgs Alexander Tettey er fortsatt en aktuell kandidat. For tiden er midtbanespilleren opptatt med EM-sluttspill for G19-landslaget.

- Etterpå er det mulig han kommer og trener med oss. Det er avklart med Rosenborg, opplyser Normark, som selv har brukt sommeren til å vurdere sin egen fremtid.

Uavklart for Normark
Ennå har han ikke bestemt seg for om han takker ja til å forlenge med Aalesund. Samtidig bekrefter han at han har fått henvendelser fra andre klubber.

- Jeg er i konstruktiv dialog med Aalesund. Det er uaktuelt for meg å vurdere andre tilbud før jeg har avklart situasjonen her, sier Normark.

Akkurat nå er han mest opptatt av hvordan Aalesund skal slå Rosenborg. Nordlendingen har registrert Rosenborgs resultater i de to treningskampene etter et uruguayanerne Sebastian Eguren og Alejandro Lago gjorde sin inntreden – 6-0 over Östersund og 7-0 over Sundsvall.

- Men det er ikke mulig å bli mer skremt av Rosenborg enn det vi var fra før, humrer Aalesund-treneren.

I sesongpremieren på Lerkendal ble det 2-2. Rosenborg har imidlertid vært mer skremmende borte enn hjemme tidligere i sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere