Etter at Rabobank ga seg som hovedsponsor, har ikke Lars Petter Nordhaug og resten av rytterne fått noen navn på laget sitt ennå.

Det har vært spekulert i om utstyrsleverandøren Giant ville ta steget opp til tittelsponsornivå, men meldinger fra Nederland forteller om at så ikke er tilfelle.

- Det er ikke målet vårt. Det har ikke bare med finansielle aspekter å gjøre, men det passer heller ikke inn i markedsføringsstrategien vår, uttaler Tom Davies i Giant Europe til Nos.nl ifølge cyclingnews.com.

Da procycling.no snakket med Lars Petter Nordhaug i slutten av oktober bekreftet han budskapet fra generalmanger Harold Kneber om at «flere potensielle sponsorer har vist interesse», men at han «ikke kunne bekrefte noen navn».

Knebel har uttalt til cyclingnews.com at de interesserte aktørene ønsker «klare garantier for at laget skal drive med ren og dopingfri sykling».

Les også: Nordhaug får ny trener

Det var all den negative oppmerksomheten rundt Lance Armstrong og US Postal-laget som til slutt fikk Rabobank til å trekke seg ut etter 17 år som hovedsponsor.

Nordhaug, som viste seg på Giant-sykkel for første gang under CX-stevnet i Tønsberg i slutten av forrige måned, er i full gang med å forberede seg til en ny sesong selv om at det finansielle ikke er på plass i det nederlandske laget.

- Jeg har allerede begynt å glede meg til en ny sesong. Jeg klør etter å komme i gang med treningen. Det som skjedde med Rabobank (hovedsponsoren red.anm.) la naturlig nok en demper på ekstasen man først følte, sa han til procycling.no.