RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Blir neppe Brann-spiller

Estlenderen Joel Lindpere klarte ikke å overbevise Mons Ivar Mjelde, og blir neppe Brann-spiller.

Denne uken har Lindpere vært med å trene med Brann, men trener Mons Ivar Mjelde er ikke helt overbevist. I morgen tidlig reiser kantspilleren hjem igjen uten kontrakt i bagen.

Trangt om plassen
- Det er et tynt grunnlag vi har å vurdere ham på. Jeg ser at han har spilt fotball før og han har noen spennende kvaliteter, men nåløyet hos oss er trangt. Og det blir trangere jo bedre vi blir. Skal han få kontrakt må han vise seg frem over tid, sier Mjelde til iBergen.no.

Mjelde forteller også at Lindpere ikke er i veldig god form, men på spørsmål om det er aktuelt å hente spilleren tilbake for ytterligere testopphold svarer Brann-treneren slik:

- Det er vanskelig å si. Det er mye som kan skje innen den tid. Mjeldes tonefall antyder at spilleren ikke var det mest interessante han har sett.

- Ikke skuffet
Lindperes agent, Tarmo Lehiste forteller at Lindpere ikke var skuffet over ikke å ha fått kontrakt med det første, men at spilleren håper å få en ny sjanse til å vise seg frem.

- Brann skulle ta en endelig avgjørelse etter sesongen. De ønsker å se på andre spillere før de bestemmer seg. Spilleren er ikke skuffet over ikke å ha fått kontrakt, men han likte seg i klubben og håper å komme tilbake, sier Lehiste til iBergen.no.

Mjelde ønsker ikke å kommentere om de kommer til å ha flere spillere med på trening i nær fremtid.

Lehiste forteller at Lindpere har kort tid igjen av kontrakten med Flora Tallinn. Brann.no melder om at spilleren har 45 A-landskamper for Estland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere