Gå til sidens hovedinnhold

- Blir neppe VIF-spiller

Jan-Erik Aalbu har lenge vurdert landslagsspilleren. Nå går det mot et nei.

Bojan Zajic (27) debuterte for det serbiske landslaget borte i 2-0-seieren over Slovakia i 2004. Til tross for en overgang til det serbiske topplaget Partizan Beograd forrige sommer, er han blitt stående med den ene landskampen.

Det er også én kamp mer enn hva den defensive midtbanespilleren ser ut til å få for Vålerenga.

- Vi har ikke helt bestemt oss, men vi velger nok ikke å gå for ham, forteller Jan-Erik Aalbu til Nettavisen.

Zajic har kontrakt med hovedstadlaget ut 2010-sesongen, noe som også betyr at Vålerenga må rote litt i pengesekken for å få serberen på permanent basis. Men VIF har ikke kommet så langt at de har diskutert noen overgangssum, hevder Aalbu.

- Vi har hele tiden hevdet at skal vi ha nye spillere, så må det være noen som kan forsterke laget. Vi har forhørt oss litt om hvilke lønnbetingelser det er snakk om, men vi har ikke diskutert noen sum med Partizan Beograd.

- Selv om Zajic har gjort et godt inntrykk i den tida han har vært her, vil det ta en stund før han tilpasser seg. Dessuten er det også snakk om hvor mange spillere vi skal ha i en posisjon, forteller VIFs sportsdirektør, og mer enn antyder at det begynner å bli nok av spillere som kan bekle de sentrale midtbanerollene.

Ifølge Aalbu vil Vålerenga sannsynligvis ta en avgjørelse i løpet av mandagen.

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk