*Nettavisen* Sport.

Blir sjette NHL-nordmann i natt

Foto: RONALD MARTINEZ (Afp)

Jonas Holøs har fått beskjed om at han spiller nattens oppgjør mot New York Islanders.

16.10.10 21:27

Dette melder NRK. Med draktnummer seks entrer 23-åringen isen i verdens beste ishockeyliga som sjette spiller fra Norge.

- Det er en lettelse. Det blir deilig å spille matcher igjen. Det er over to uker siden sist. Det blir deilig å komme i gang og kjenne på det, sier en glad Holøs til statskanalen.

Den tidligere Sparta- og som skal erstatte kaptein Adam Foote. Altså ikke de letteste skøytene å fylle, men hovedtrener Joe Sacco i Colorado Avelanche har tillit til sin nye norske tilvekst.

- Dette er en god mulighet for ham. Holøs har jobbet veldig hardt og spilt bra før sesongen. Vi kan ikke ha ham sittende på tribunen hele tiden. Vi ser fram til å se ham spille i kveld, sier hovedtrener Joe Sacco til NRK.

Treneren mener det er for tidlig å si om Holøs får flere kamper i nær framtid. Sacco roser imidlertid sarpingen for talentet og innsatsen han har lagt ned så langt.

- Han har stor bevegelighet, skøyter bra og er en veldig hardtarbeidende gutt, noe jeg liker. Jeg synes det er gøy å trene folk som er villig til å trene hardt. Jeg tror han har en meget lys framtid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.