KORTRIJK (procycling.no): Flandern rundt endte med 3. plass til Alessandro Ballan og 4. plass til Greg Van Avermaet for BMC Racing Team.

Foran Paris-Roubaix har også Thor Hushovd friskmeldt seg selv, og påstår at han skal kjempe om seieren.

BMC-laget er under stigende press etter en sesonginnledning som ikke kan omtale som suksessfull. Sportssjef John Lelangue holder kortene tett til brystet foran «Helvete i Nord».

- Kommer dere til å fokusere på Hushovd under rittet?

- Det vil vise seg søndag ettermiddag. Kolleger fra andre lag kan lese det du skriver, så jeg ønsker ikke avsløre taktikken min i dag, sier Lelangue til procycling.no.

- Er du trygg på formen til Thor?

- Ja, men det var jeg allerede for et par uker siden. Jeg fortalte Thor at Roubaix er et annerledes ritt. Det er et ritt som passer ham. Jeg er sikker på at vi kan gjøre et godt ritt med ham og laget, fortsetter Lelangue.

Trioen Ballan, Boonen og Pozzato utkrystalliserte seg under Flandern rundts avsluttende runder. I BMC-leiren utelukker de ingen foran søndagens klassiker.

Kanskje er de klok av skade etter fjoråret? Da Garmin lurte alle og outsideren Johan Vansummeren stakk av med seieren. Lelangue er obs på nettopp Garmin foran «Helvete i Nord».

- Roubaix er et veldig spesielt ritt. Mye kan skje. Vanmarcke og Vansummeren kan være der. Alle lag har sine menn de kjører for, sier sportsidrektøren.

Men BMC vier ikke konkurrentene mye tid, skal vi tro den belgiske sjefen.

- Alle er farlige i finalen av Roubaix. Vi kommer ikke til å gradere eller snakke om hvor sannsynlig det er å møte han eller han i finalen. Vi er nødt til å gjøre vårt løp og få det til å passe inn i rittets utvikling. Jeg snakker ikke om mitt ritt eller vårt ritt mot to eller tre andre ryttere. Vi er nødt til å kjøre vårt eget løp.