*Nettavisen* Sport.

Boa Morte sikret Fulham nytt liv

Luis Boa Morte, Fulham.

Luis Boa Morte, Fulham. Foto: SCANPIX/EPA PHOTO AFP/ODD ANDERSEN

Fulham med all sannsynlighet planlegge en ny sesong i Premier League. Luis Boa Mortes utlikning sørget for det.

16.04.05 19:46

FULHAM -MANCHESTER CITY 1-1: Portugisiske Boa Morte (27) var akkurat der han skulle være da Brian McBride styrte ballen videre inn feltet. Med keeper utmanøvrert, kunne Boa Morte styre inn 1-1.

Da jublet Fulham-benken som om det var cupfinale, for ett poeng var det som skulle til for at Fulham kan begynne å planlegge neste sesong i ro og fred - vel vitende om at plassen i toppligaen er så godt som sikret.

City best

Chris Colemans mannskap så en stund ut til å gå på nok et tap. Det var gjestene City som dominerte kampen, og Claudio Reyna - spilleren som trakk seg fra en overgang til Fulham i siste liten i august 2003 - ga City ledelsen 1-0.

Men Fulham, anført av en god innbytter i Collins John og Boa Morte på kanten, ga aldri opp. Utlikningen kvarteret før slutt kom ut av intet, men var akkurat den inspirasjonen de hvite trengte.

To minutter før slutt sikret nesten Tomasz Radzinski tre poeng til Fulhan med et skudd like utenfor fra god posisjon, men det ville vært svært urettferdig.

Wright-Phillips tilbake

Citys nye manager Stuart Pearce har nå tatt fem poeng på tre kamper siden han overtok etter Kevin Keegan. Mot Fulham fikk han enda en grunn til å smile. Vingen Shaun Wright-Phillips (23) var tilbake etter syv uker ute med skade og viste tegn på hvorfor Chelsea vil betale 225 millioner kroner for ham når ligasesongen er over.

City er uansett på rett vei, og flere spillere har vist seg fram i løpet av våren. Veteranspissen Robbie Fowler (30) er tilbake på gamle høyder, og midtbanespilleren Kiki Musampa (27) blir bare bedre og bedre i den lyseblå trøya.

I bakhånd lurer også yngstebror Bradley Wright-Phillips (19)...

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.