Gå til sidens hovedinnhold

Bobby Zamora leverer direkte

Vi tror et klart forsterket QPR slår et formløst og svakt Wolverhampton. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Roma slår tilbake
Tippetips: City for tolvte gang

Premier League: Skade- og karantenerapport
V75 Klosterskogen: Vi går mot strømmen

Lørdagens langoddsprogram består 92 spilleobjekter og det spilles fotball stort sett over hele Europa. I tillegg er det skiskytingsdueller fra lørdagens jaktstart i Holmenkollen og hoppdueller fra Val di Fiemme. I Sverige er det tilnærmet full runde i eliteserien i ishockey og i Afrikamesterskapet spilles det to første kvartfinalene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Middlesbrough - Crystal Palace
Hjemme på Riverside står Boro med spesielle 5-7-2. Spissen Scott McDonald skadet seg onsdag og rekker ikke denne kampen. Spisskollega Marvin Emnes er usikker. Julio Arca soner sin siste av tre kampers karantene. Formen for Crystal Palace viser moderate 1-2-3 på de siste seks seriekampene. Lørdag returnerer kaptein Paddy McCarthy, kun Jonathan Williams er skadet. Hjemmelaget risikerer altså å være uten sine to beste spisser, og har kun tatt to poeng på sine fem siste seriekamper. Likevel er laget satt til 1,60 i odds. Palace har allerede vunnet seks bortekamper denne sesongen, og her frister 4,20 på borteseieren.

Wigan - Everton
Tabelljumbo Wigan fikk det som ventet for tøft borte mot Tottenham tirsdag og står med 0-3-5 på de åtte siste ligakampene. Med skarve 15 poeng er det fem poeng opp til Bolton over streken. Kun en av elleve hjemmekamper er vunnet (1-4-6). Den viktige midtbanespilleren Mohamed Diame returnerer fra Africa Cup. Antonin Alcaraz er tilbake etter skade, så det få mannskapsproblemer for Wigan. Everton tok altså skalpen til Manchester City tirsdag, om det var veldig fortjent er en annen sak. 1-2-2 på de fem siste ligakampene og fortsatt svært varierende prestasjoner. Brukbare 4-2-5 på bortebane. Wigan holdt Chelsea til 1-1 på hjemmebane og ga Manchester City kamp til døra. Har mer eller mindre fullt mannskap og kan ta en svært etterlengtet trepoenger. Everton kan få en reaksjon etter tirsdagens bragd. 3,00 på Wigan-seier er mulig å teste.

Dagens avslag
Getafe - Real Madrid
Det er naturligvis vanskelig å argumentere mot Real Madrid seier, men 1,25 for borteseier mot lillebror Getafe synes som en fæl odds. Før eller siden går Real Madrid på et poengtap på bortebane og det kan veldig gjerne skje i kveld. Dette styrer vi unna.

Zambia - Sudan
Kvartfinale i Afrikamesterskapet og da blir det garantert jevnt. Likevel er Zambia til satt til rekordlave 1,60 i odds, basert på lagens styrkeforhold før mesterskapet tok til. Den kjøper vi ikke i det hele tatt. Disse lagene skal få spille i fred og avgjøre avansementet til semifinalen helt uten vår deltagelse.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Aktuelle spill lørdag
Utover våre to foreslåtte spill denne lørdagen (en singel og en dobbel), er det flere lag vi har svært god tro på. Brynäs går som toget i den svenske eliteserien i ishockey og møter et skaderammet, nervøst og formløst Djurgården. 2,15 på Brynäs-seier ser ut som det beste spillet fra eliteserien lørdag. Sammen med seier for Modo hjemme mot AIK. 1,80 for at formsterke Modo og Per Åge Skrøder tar et nytt viktig skritt mot sluttspillet er mulig å prøve.

Det er flott odds på revitaliserte Ajaccio hjemme mot meget svekkede og formløse Nice. Sist søndag innfridde Ajaccio som vårt langskudd til over fem ganger pengene borte mot Valenciennes og det må være en flott mulighet for tre nye poeng i kveld til flotte 2,25 i odds. Mallorca var svært uheldig som ikke fikk med seg poeng i siste hjemmekamp mot Real Madrid og hjemme mot middelmådige Real Betis (laget skuffet oss voldsomt i hjemmemøtet med Sevilla) må det være flott sjanse for Mallorca. Odds 2,10. Også Brighton var nær kupongen vår. Gus Poyets nyopprykkede mannskap har vesentlig færre skadeproblemer og skal jo være favoritt hjemme mot Leicester i ettermiddag. Odds 2,65.

Dagens spill
Queens Park Rangers - Wolverhampton
Hjemmelaget gjorde en solid bortekamp mot Aston Villa tirsdag, men det var nok ergerlig for Mark Hughes at laget rotet vekk em tidlig 2-0 ledelse og måtte nøye seg med ett poeng (2-2). I og med at de tre lagene under streken alle tapte, økte likevel avstanden til Blackburn under nedrykksstreken til tre poeng. Har hittil skuffet mye hjemme på Loftus Road med svake 2-4-5. Lørdag er Bobby Zamora debutklar etter overgangen fra Fulham, mens både Adel Taarabt og Armand Traore er tilbake fra Africa Cup. Også spissen Jay Bothroyd er friskmeldt etter skade. DJ Campbell, Heidur Helguson og Alejandro Faurlin er fortsatt skadet.

Det vil seg aldeles ikke for Wolverhampton og det er ingen tvil om at det blir en kamp for å overleve. Meget skuffende 0-3 tap hjemme for Liverpool tirsdag og kun fire poeng er hentet inn på de ni siste seriekampene. Tross dette er det kun to poeng opp til Blackburn over streken. Bortetallene viser 1-4-6. Sebastien Bassong (f) er ankommet på lån fra Tottenham ut sesongen og kan få sin debut her. Jamie O'Hara er endelig tilbake i troppen etter lang tids skadefravær. Kaptein Karl Henry er fortsatt ute med karantene.

Vi tror et klart forsterket QPR har en strålende vinnersjanse her mot et formløst og svakt Wolverhampton. Bobby Zamora er en vodsom forsterkning og spisskollega Djibril Cisse viste seg frem direkte tirsdag med en flott scoring etter ankomsten fra Lazio. Undertegnede har sett Wolverhampton i en rekke kamper denne sesongen, og det er ikke mye å rope hurra for. Vi var aldri i tvil om å lansere QPR denne lørdagen. 1,70 for hjemmeseier er som det må være. Kampen kan spilles som singel, men vi velger å kombinere og retter blikket mot lørdagens toppkamp i Championship.

Birmingham - Southampton
Toppoppgjør på St. Andrew mellom lag nummer fire og lag nummer to på tabellen. Etter den svært overbevisende 4-1 triumfen borte mot Leeds tirsdag har Birmingham for alvor meldt seg på i opprykkskampen. Med en kamp mindre spilt enn de andre topplagene har Birmingham nå kun sju poeng opp til serieleder West Ham og fem poeng opp til lørdagens motstander Southampton. Formen viser strålende 5-1-0 på de seks siste seriekampene og laget har scoret nitten mål på disse seks kampene. Nikola Zigic er friskmeldt etter en smell tirsdag. Spisskollega Marlon King har mistet de to siste seriekampene, men er også friskmeldt. Stephen Carr var tilbake mot Leeds etter langt skadefravær og Guirane N'Daw er tilbake fra Afrikamesterskapet. Manager Chris Hughton har således få bekymringer foran dette oppgjøret.

Southampton måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Cardiff tirsdag, men er fortsatt inne på direkte opprykk og har altså fem poeng ned til lørdagens motstander. Men har vist sviktende form den siste tiden, med kun en seier på de siste fem seriekampene (1-1-3). Southampton har tatt 35 av sine 51 poeng hjemme, borte er ikke tallene bedre enn 4-4-5. 1-1-3 er tallene på de fem siste borte. Lørdag er Billy Sharp debutaktuell etter overgangen fra Doncaster. Med mannskapet ser det i all hovedsak bra ut.

Birmingham har meget sterke 9-4-0 på eget gress, er i knallform og møter et Southampton-lag med sviktende form. Vi synes 1,90 på hjemmeseier er godkjent betaling og spiller Birmingham i en dobbel med QPR.

Totaloddsen på denne dobbelen er 3,23 og vår innsats som vanlig kr 100.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):
Kamp 46 Queens Park Rangers - Wolverhampton 1,70 3,25 3,95
Kamp 78 Birmingham - Southampton 1,90 3,00 3,15
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


Kommentarer til denne saken