Forrige uke solgte Bodø/Glimt Jens Petter Hauge til AC Milan for store penger. Allerede nå er serielederen på jakt etter å bruke en del av midlene.

Bodø/Glimt har lagt inn et bud på Stabæks Hugo Vetlesen som nå ligger til vurdering på kontorene på Nadderud.

Det får Nettavisen bekreftet fra flere hold søndag.

Vetlesen startet lørdag på benken i det stygge 0-4-tapet borte mot Sarpsborg 08. 20-åringen kom inn ved pause, men måtte forlate banen allerede etter 68 minutter med det som skal ha vært en liten skade.

Les også: Championship-klubb vil ha Haitam Aleesami

Nettavisen vet at Stabæk søndag sitter i hektisk møtevirksomhet for å avklare hva de skal gjøre med budet. Etter det Nettavisen forstår skal det være positive samtaler om å få til en overgang.

- Jeg ønsker ikke å kommentere disse opplysningene, sier Vetlesen til Nettavisen søndag ettermiddag og henviser til agentene Vadim Demidov og Bjørn Tore Kvarme.

Stabæks sportsdirektør Torgeir Bjarmann har ikke besvart Nettavisen henvendelser søndag. Daglig leder Jon Tunold sier at han ikke har mulighet til kommentere saken nå og sier at «det er mye som skjer på Nadderud» før overgangsvinduet stenger.

Vetlesen har flere aldersbestemte landskamper for Norge, men ble vraket fra U21-troppen til EM-kvalikkamper mot Portugal og Hviterussland i oktober.

Han har vært på banen i totalt 19 kamper for Stabæk denne sesongen.

Bodø/Glimt kvittet seg i tillegg til Hauge også nylig med Ole Amund Sveen som ble solgt til Mjøndalen.

Serielederen spiller hjemme mot Sandefjord søndag klokken 18.00.