RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bogeytrøbbel for Tutta

Foto: Wong Maye-E (AP)
Sist oppdatert:
Heller ikke på dag tre i Carslbad lyktes Suzann Pettersen i å hente fram storspillet.

Det var god norsk representasjon i helgens LPGA-turnering. Suzann Pettersen er blitt en regelmessig favoritt til å vinne turneringer, mens Marianne Skarpnord fikk sin debut på touren.

Men verken den rutinerte Pettersen, eller debutanten Skarpnord gjorde sine saker veldig bra. Skarpnord klarte ikke cuten, mens Pettersen startet godt, men en god førsterunde hjalp lite da hun spilte seg bort på den andre runden.

Pettersen klarte likevel cuten, i motsetning til Skarpnord.

Men under lørdagens runde fortsatte trøbbelet for Pettersen i Carlsbad, California og bogeyene rant inn. Verst var det på hull ni da hun klinte til med en dobbelbogey. På resten av runden ble det ytterligere tre bogeyer, men Pettersen berget resultatet ved å klare fire birdier.

Dermed ligger den norske jenta på en delt 36.plass, tre over par. Det er 13 slag bak ledende Hee Kyung Seo, som leder turneringen med hele fem slag foran neste kvinne.

Det er likevel gode muligheter for Pettersen til å avansere flere plasser, men det krever at hun henter fram storspillet hun har vist ved flere anledninger tidligere i år.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere