Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bohinen hengt ut som koneplager

Foto: Lise Åserud/SCANPIX
Sist oppdatert:
Nå slår fotballprofilen tilbake.

Torsdag skrev TV 2 på sine nettsider om at en tidligere landslagsstjerne hadde fått besøksforbud mot ekskjæresten. I artikkelen sto det at han i et halvt års tid skal ha oppført seg svært ubehagelig og truende mot ekskjæresten og oppsøkt henne på nattetid gjentatte ganger.

- Dette er egentlig en veldig privat sak. Men når hun går ut som hun gjør, føler jeg et behov for å beskytte meg, sier Bohinen til Dagbladet fredag.

Han utdyper:

- Jeg gikk fra henne i april. Nå påstår hun utrolig nok at det var hun som gikk fra meg. Dette må virke underlig på alle som har kjent oss. Jeg flyttet uansett da ut fra min leilighet, der vi hadde bodd sammen, sier den tidligere englandsproffen.

Han har senere benyttet seg av leiligheten, som han eier 75 prosent av, når han har hatt behov for å overnatte i Oslo etter å ha vært ute på byen. Like før jul ønsket han å hente noen av sine møbler fra leiligheten, og da han gjentatte ganger fikk beskjed om at det ikke passet, hentet han likevel møblene. Det var etter dette at kvinnen begjærte at Bohinen skulle få besøksforbud, forteller Stabæks sportsdirektør.

- Skal ikke søke kontakt

TV 2s «God kveld Norge»-redaksjon har fått tilgang til deler av avtalen. I den heter det; «Partene er enige om at saksøkte ikke på noe vis skal søke å ta kontakt direkte med saksøker. Verken ved å oppsøke henne eller kontakte henne pr. telefon, mail, sms eller på annen måte i fremtiden. Han skal ikke oppsøke hennes bopel.»

- Jeg kan bekrefte at begjæringen om besøksforbud har blitt trukket tilbake da han har lovet at dette ikke skal gjenta seg, sier kvinnens advokat John Christian Elden til God kveld Norge.

Vil ikke uttale seg mer

Ekskjæresten til Bohinen er ansatt i TV 2. Derfor reagerer Bohinen sterkt på at nettopp TV 2 publiserte nyheten. Han sier til Dagbladet at han heller ikke ble bedt om å fortelle sin versjon av saken.

Bohinen forteller til Dagbaldet at han torsdag måtte forklare sine to sønner, på henholdsvis tolv og ni år, hvorfor pappa kommer i avisene fredag. Nå håper han at media vil respektere hans ønske om å ikke uttale seg mer om saken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere