Gå til sidens hovedinnhold

Bohinen: - Jeg er sliten nå

Stabæks sportsdirektør innrømmer at den siste tids kjør har tatt på.

NADDERUD (Nettavisen): Det var fredag formiddag at saken om konflikten rundt Lars Bohinen eksploderte. Det har vært noen tøffe dager etterpå for Stabæks sportsdirektør.

- Jeg er sliten nå.

- Dette er ikke noe som bare preller av det her, innrømmer Bohinen.

Psykologhjelp
Likevel var det en tilsynelatende blid og offensiv sportssjef som møtte det etter hvert så godt nedkjølte pressekorpset utenfor Stabæk-klinikken etter en dag med tøffe møter – så tøffe at klubben valgte å trekke inn en utenforstående psykolog for å dempe frontene.

- Om vi ikke akkurat trengte en psykolog, så tror jeg det var bra med en nøytral person utenfra, sier Stabæk-trener Jan Jönsson.

Selv har Jönsson tro på at tillitsforholdet mellom spillergruppa og Bohinen kan la seg gjenopprette, men innrømmer at det ikke vil skje over natten.

- Lars Bohinen har min fulle tillit, men han må være lydhør, understreker Stabæk-treneren.

- Diskuterte ikke Bohinens stilling
Både Bohinen og formann i Stabæk fotball, Mimi Berdal, understreker at Bohinens stilling ikke var diskutert under det to timer lange møtet på mandag. Spørsmålet er imidlertid om Bohinen evner å bygge opp igjen det tynnslitte forholdet til spillergruppa. Selv kan han ikke garantere at han vil endre seg.

- Det skal jobbes fint fremover, og jeg kan fortsatt bli bedre på ting, sier Bohinen noe unnvikende på spørsmål om man vil se en annerledes Lars Bohinen i fremtiden.

Men legger til:

- Jeg er ikke feilfri, verken som person eller som klubbleder, forteller sportsdirektøren, og innrømmer at han har lært mye gjennom møtene og prosessen.

- Men jeg respekterer og er glad for at spillerne har tatt opp sine bekymringer. Likevel tror jeg ikke dette vil gå ut over det sportslige - det så vi fredagens kamp (2-1 over Lillestrøm, red. anm.).

Fellesoppkjøring på La Manga
Lørdag reiser Bohinen sammen med resten av Stabæk-laget til La Manga. Sportsdirektøren er ikke redd for turen.

- Jeg gleder meg, smiler Bohinen lurt.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter