Gå til sidens hovedinnhold

- Bohinen kalte meg feit

Stabæk-stjernen raser mot Bohinen og mistenker at sportsdirektøren ikke liker ham.

NADDERUD (Nettavisen): Alanzinho er kjent for å være den store humørsprederen på Nadderud, men da Nettavisen møtte den brasilianske ballkunstneren etter onsdagens Stabæk-trening, var 24-åringen langt nede.

- Kalte meg feit
Alle skriveriene om skyhøye lønnskrav, den massive kritikken fra Stabæk-supporterne og utspillene fra Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen, har tydelig gått hardt inn på den ellers så usedvanlige blide midtbanespilleren.

Spesielt det siste.

- Lars (Bohinen) sa jeg var feit da jeg kom til klubben.

- Han kalte deg feit?

- Ja, han sa det.

Til orientering: Alanzinho veier 62 kilo.

- For å være helt ærlig, så tror jeg ikke han liker meg. I tillegg har han sagt til min agent at jeg ikke er noen god spiller og ikke viktig for laget, sier en tydelig såret Alanzinho til Nettavisen.

Bohinen benekter
Lars Bohinen benekter overfor Nettavisen at han har kommet med slike uttalelser, og sier at han setter stor pris på Alanzinho, både som person og som spiller. Han lover han skal gjøre hva han kan for å rette opp inntrykket.

- Nå tuller du? Sa han virkelig det?

- Da må jeg ta meg en prat med ham slik at han ikke blir sittende med et slikt inntrykk. Det er ikke slik jeg føler det overfor Alanzinho, han er en gledesspreder og en artist på banen, understreker Stabæks sportsdirektør.

- Så trist, så trist
Men uansett utfall av møtet: Alan Carlos Gomes da Costa har latt kritikken gå innpå seg – og sier han er nedfor.

- Jeg er så trist, så trist.

- Det at jeg skal ha Premier League-lønn, er ikke sant. Jeg er ikke i nærheten av å kreve syv millioner. Tre millioner, maks, er det jeg har bedt om, forteller brasilianeren.

Men til tross for alt som har skjedd: Alanzinho har fortsatt et håp om å bli værende på Nadderud.

- Ja, jeg håper å bli her. Selvsagt ønsker jeg å gå til en større klubb og liga etter hvert, men jeg håper å bli værende på Nadderud.

- Selvsagt vil jeg ha en best mulig kontrakt, men jeg er ikke grådig, understreker Alanzinho, som i 2007 ble kåret til årets spiller i Tippeligaen av Nettavisen.

- Var vårt siste tilbud
Om det blir noen ny kontrakt, gjenstår å se. Mens Alanzinhos agent Marcelo Di Almeida sa onsdag til Nettavisen at han skulle ut i nye kontraktsforhandlinger med Bærums-laget i løpet av denne uken, er ikke Lars Bohinen riktig så sikker.

- Vi får nå se på det. Det vi la frem, var vårt siste tilbud til Alanzinho, som var i toppen av lønnshierarkiet i klubben, og det takket de nei til, sier sportsdirektøren, uten at han helt avfeier muligheten for nye Alanzinho-samtaler.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Husker du disse to idiotene?