*Nettavisen* Sport.

Bohinen slutter i Stabæk

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Vil bidra til å løse økonomikrisen.

Sportsdirektør i Stabæk, Lars Bohinen, har gitt styret beskjed om at han ønsker å slutte i jobben fra 1. januar 2010. Det er bærumsklubben selv som opplyser om dette, på sine hjemmesider.

Stabæk sliter voldsomt med økonomien for tiden, og har derfor besluttet å akseptere oppsigelsen. Bohinen selv, ser på det hele som et bidrag for å bedre klubbens økonomiske situasjon.

- Det har vært en tung beslutning for meg, men jeg mener det er den riktige. Klubben må drives i pluss i fremtiden og mitt bidrag til at det skal være mulig er at jeg avslutter arbeidsforholdet med Stabæk, sier han i en pressemelding.

Klubbformann i Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen, beklager beslutningen, og legger ikke skjul på at Bohinen har gjort en glimrende jobb for den regjerende seriemesteren.

- At Lars velger å fratre for å bidra til å løse Stabæks vanskelig økonomiske situasjon, viser at han tar et stort ansvar og setter klubbens fremtid først. Stabæk vil ikke søke etter ny sportsdirektør, men heller se på hvordan vi kan organisere oss uten denne stillingen i fremtiden, sier Steen Jensen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.