Gå til sidens hovedinnhold

Bøhn og Larvik ikke enige om sluttpakke

Torsdagens forhandlinger nådde ikke fram.

Konflikten mellom Larvik og tidligere trener Karl Erik Bøhn kan havne i retten. Partene møttes torsdag for å diskutere en løsning uten å lykkes.

- Vi kom ikke til enighet dessverre. Jeg hadde håpet at vi kunne få denne saken ut av verden for det hadde vært det beste for klubben i hvert fall. Jeg lever videre, men klubben får det vanskelig, sier Bøhn til TV 2.

Han mener han ikke har gjort noe galt, og at benekter at han har tatt del i Larvik-spiller og samboer Heidi Løkes forhandlinger med ungarske Györ. Bøhn innrømmer dog at han var med kjæresten til Wien da hun signerte avtalen som binder henne til ungarerne fra neste sesong av.

- Det er tydelig at Heidi Løke-saken spiller en stor rolle. Jeg var ikke til stede under forhandlingene, men jeg var med Heidi til Wien som reisefølge, sier Bøhn til TV 2.

Bøhn mener han aldri har hatt noen annen agenda enn det som var best for Løke, og at han alltid har ønsket det beste for Larvik.

Daglig leder Bjørn Gunnar Bruun Hansen har fortsatt ikke oppgitt den konkrete årsaken til at klubben brøt med Bøhn, og avslo også å kommentere dette torsdag.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken