*Nettavisen* Sport.

Boikottet Bayern

Foto: Afp/Scanpix

Martin Demichelis nektet å spille i Bundesliga-premieren.

22.08.10 09:47

Argentineren ble meget misfornøyd da han ble utelatt fra startoppstillingen til Bayern München i sesongåpningen mot Wolfsburg fredag.

Demichelis, som har vært midtstopper i den tyske klubben siden 2003, ble benket til fordel for stortalentet Holger Badstuber og belgieren Daniel van Buyten.

- Han sa til treneren at han ikke ville ha navnet sitt oppført på dommerkortet. Jeg tror ikke det betyr at han vil forlate klubben, men vi er veldig skuffet over opptrinnet, sier Bayern Münchens styreleder, Karl-Heinz Rummenigge, ifølge aftenposten.no.

Rummenigge må nok imidlertid tro om igjen. Demichelis har nemlig uttrykt et ønske om å forlate klubben etter opptrinnet.

- Sannheten er at denne syklusen er i ferd med å ende og det er best for begge parter om vi skiller lag, skal 29-åringen, som var med Argentina til VM, ha sagt, ifølge Sky Sports.

Louis Van Gaal, trener for Bayern München, er irritert over oppførselen til den langhårede forsvareren.

- Jeg tok en beslutning og det må spilleren akseptere. Han var med på å vinne tittelen forrige sesong, men har blitt erstattet og må akseptere det selv om det ikke er lett.

Bayern vant kampen 2-1.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.