Gå til sidens hovedinnhold

Bojan skifter klubb

Barcelona bekrefter at spissen er solgt.

Barcelona og Roma har kommet til enighet om en overgang for 20 år gamle Bojan Krkic.

Det opplyser katalanerne på sine offisielle nettsider fredag.

12 millioner euro
Den italienske klubben må ut med 12 millioner euro for spilleren. Barcelona har imidlertid sikret seg muligheten til å kjøpe spilleren tilbake for 13 millioner euro.

Denne klausulen må den spanske storklubben benytte seg av før utgangen av 2012/2013-sesongen.

Skulle katalanerne bestemme seg for å hente spilleren tilbake, kan Roma kun beholde ham ved å legge nye 28 millioner euro på bordet, skriver Football Italia.

Silk sett kan avatelen ende opp med å koste Roma hele 40 millioner euro, men da er det altså mange faktorer som må slå inn.

Debuterte i 2007
Bojan startet karrieren på Barcelonas ungdomsakademi tilbake i 1999 og fikk sin debut for klubben i 2007. Da var han bare 17 år gammel.

Den spanske spissen, med serbiske aner, var lenge ansett som en av klubbens største talenter, men klarte aldri å kapre en fast plass på laget.

Forrige sesong var 20-åringen på banen i 27 ligakamper for klubben og totalt har han spilt 163 kamper og scoret 41 mål for Barcelona.

Kjenner treneren
Torsdag kveld ble det klart at katalanerne har sikret seg Alexis Sanchez fra Udinese og dermed ville veien til en plass i førsteelleveren blitt enda lengre for Bojan.

Roma ansatte nylig tidligere Barcelona-mann Luis Enrique som sin hovedtrener, noe som betyr at 20-åringen vil få en sjef han kjenner godt i den italienske hovedstaden.

Roma endte på 6.-plass i Serie A forrige sesong og satser nå hardt på igjen å blande seg inn i toppkampen i støvellandet.

Tidligere i sommer har klubben også sikret seg en annen spansk uggutt, nemlig venstrebacken José Angel Valdes. Argentinske Erik Lamela har også blitt hentet i sommer.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken