Gå til sidens hovedinnhold

Bøkko overrasker med Farmen-deltakelse. Nå kommer hun med en oppklaring

Hege Bøkko (27) håper Farmen kjendis skal gi henne ny motivasjon.

Det var i helgen at TV 2 avslørte hvem som skal delta på neste sesong av programmet «Farmen kjendis».

Blant deltakerne var noe overraskende Hege Bøkko.

27-åringen er en av Norges mest profilerte skøyteløpere, men det kan stilles spørsmål til Bøkkos videre satsing ettersom en fem ukers lang Farmen-innspilling i utgangspunktet ikke er ideelt for en toppidrettsutøver.

Skøyteløperen kommer nemlig til å gå glipp av både trening og et normalt kosthold under sitt opphold på gården.

Det erkjenner også Bøkko selv, men skøyteløperen kommer nå med en forklaring på hvorfor hun har takket ja til å stille opp i programmet.

Legger ikke opp

På Instagram gjør 27-åringen det klart at hun ikke har tenkt til å legge opp, men at hun håper Farmen kan gi henne ny energi til å satse videre.

Hun forklarer at hun har diskutert valget om å stille opp i programmet med landslagstrener Jeremy Wotherspoon.

- Jeremy var veldig støttende og enig i at dette kunne være en fin ting å gjøre nå som det gikk trått på skøytebanen og motivasjonen var dalende. Etter mange møter og intervjuer ble jeg valgt som én av 12 deltakere til Farmen Kjendis 2020 og innspillingen er nå for fullt igang, skriver Bøkko på Instagram.

Hun forteller videre at hun ser frem til å prøve noe nytt.

- Jeg har i 12 år stort sett gjort det samme fra mai-mars, men har nå altså valgt å bryte opp med en liten «gårdsferie». Ingen hemmelighet at jeg var ganske langt nede på nyåret og skøyter var ikke gøy lenger. Sakte men sikkert kom treningsgleden tilbake gjennom våren og jeg har fått inn mange gode treningstimer. Jeg vet at jeg med dette prosjektet ofrer både trening, mye mat og søvn, men igjen så er det noe som jeg tror kan gi meg mye mentalt, og akkurat nå er det dét jeg trenger, forklarer skøyteløperen.

27-åringen gjør det også helt klart at hun ikke har lagt opp.

- Nei, jeg har ikke lagt opp og har lyst til å satse frem mot VM på Hamar i 2020 og håper dette kan være med på å gi meg en motivasjonsboost, da jeg får satt livet litt i perspektiv, skriver Bøkko.

Nettavisen har ikke lykkes med å få tak i Bøkko som allerede er i gang med innspilling av programmet.

Nedtur

27-åringen har vært en av Norges beste skøyteløpere på kvinnesiden i en årrekke, men har likevel slitt med å slå gjennom internasjonalt på seniornivå.

Etter gjentatte nedturer uttalte hun til NRK i vinter at hun vurderte å legge opp.

Nå har hun imidlertid tilsynelatende bestemt seg for å fortsette, men tar altså et lite avbrekk på Farmen.

Der vil hun konkurrere mot tidligere stortingsrepresentant Per Sandberg (59), frilansjournalist og forfatter Mímir Kristjánsson (32), TV-profil Gunilla Persson (60), artist Anita Hegerland (58), kunstner Erik Alfred Tesaker (39), programleder Triana Iglesias (37), forretningsmann Tommy Sharif (43), influenser Hanna Martine (20), blogger Stina Marie Bakken (26), artist Vidar Villa (29) og modell Adrian Sellevoll (21).

Programmet blir sendt på TV 2 på nyåret 2020.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto