Gå til sidens hovedinnhold

Bøkko vil skvære opp med Koss

Skøyteesset godtar den tidligere OL-vinnerens unnskyldning.

Norges eneste OL-medaljehåp på skøyter har hatt en strevsom uke. Mange trodde gårsdagens avgjørelse om at Johann Olav Koss skulle fortsette som assistenttrener på landslaget ville medføre at Håvard Bøkko forlatt landslaget, men så skjer ikke.

Det opplyser Bøkko i en pressemelding lørdag kveld.

- Det er kort tid til OL, og det nåværende treningsopplegget med Peter Mueller som min personlige trener og Jarle Pedersen som min trener på landslaget, er greit for meg. Jeg hadde jo ønsket at de justeringer som ble skissert sist søndag ble gjennomført, men da dette til slutt ikke ble akseptert av Norges Skøyteforbund og Olympiatoppen, vil jeg forholde meg til og etterleve det avtalte opplegget, opplyser Bøkko.

Vil skvære opp
Skøyteesset åpner også for å forsøke å skvære opp med Johann Olav Koss, etter at den tidligere OL-vinneren kom med en beklagelse til Bøkko i lørdagens utgave av VG.

- Jeg tar til etterretning den manglende forståelse fra Norges Skøyteforbund og Olympiatoppen for de forhold som jeg har rapportert i mitt brev torsdag kveld. Jeg vil beklage at Johan Kaggestad og Eskil Ervik ikke lenger tilhører landslagets støtteapparat. Jeg tror disse to er ressurser som hele laget ville hatt nytte av. Jeg aksepterer beklagelsen fra Johann Olav Koss i dagens VG og er villig til å møte ham når vi kommer til Salt Lake City, skriver Bøkko.

- Vil ikke utdype
Bøkko har vært svært frittalende i media om sitt forhold til Koss den siste tiden, men nå varsler 22-åringen at han ønsker å legge feiden med treneren bak seg. Derfor vil han også kun uttale seg om sportslige forhold i tiden framover.

- Jeg kommer ikke til å utdype noe videre det som her er nevnt. Henvendelser fra media angående det som nå er tilbakelagt vil ikke bli besvart. Hvis derimot media ønsker å snakke med meg om rent sportslige forhold vil jeg, som vanlig, besvare dette innenfor rimelighetens grenser og de retningslinjer for dette som landslagsledelsen bestemmer, avslutter Bøkko.

Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene