Boksekamper på fotballbaner

Foto: TV Trøndelag

Charlie Miller og Ardian Gashi er ikke de første som har røket i tottene på hverandre under en Tippeliga-trening.

18.10.06 13:49

Her er andre norske slåsskamper:

Her kan du lese om basketaket mellom Gashi og Miller.

19.09, Tromsø: Benjamin Kibebe og Sead Ramovic langet ut etter hverandre på trening, men uten å treffe ordentlig. Det hele startet da Kibebe kom for sent inn i en takling med keeperen. Flere spillere og folk i støtteapparatet måtte til for å få skilt kamphanene. Spillerne fikk en advarsel for opptrinnet.

15.09, Lillestrøm: Frode Kippe stjal ballen fra Olivier Occean. Akkurat da han skulle smelle den opp i nettaket, angrep Occean. De to havnet i et skikkelig basketak, og flere spillere måtte til for å skille de to. - Are you trying to kill me, you fucking¿ (- prøver du å få meg drept, din fordømte¿), spurte en fortørnet Kippe etterpå.

19.06, Brann: Kristjan Ørn Sigurdsson satte inn en tøff takling på Robbie Winters. Lagkameratene måtte til for å skille de to.

20.03, Start: Bård Borgersen og Bjarte Lunde Aarsheim begynte å slåss etter en beinhard duell under en trening på Marbella. Det var nakketak og full slåsskamp, og ifølge Fædrelandsvennen måtte det en bråte Start-spillere til for å roe gemyttene.

Mai 2005, Rosenborg: Espen Johnsen og Fredrik Winsnes i bråk. Johnsen sparket ballen rett i Winsnes, og midtbanespilleren løp bort og havnet i en regelrett brytekamp med RBK-keeperen.

Sept. 2003,Norge: John Carew gikk til angrep, og slo ned John Arne Riise på en landslagstrening i Drammen. Carew forsvant ut av landslaget i lang tid etterpå.

Jan. 2003, Lillestrøm: Uwe Rösler og Gylfi Einarsson hadde vært i tottene på hverandre tidlig under treningen, og etter en tøff duell mot slutten av økta kokte det over. Det endte med slag, slåssing og høylytt kjefting, skrev VG.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.