Gå til sidens hovedinnhold

Boksestjernene går viralt: Barket sammen på pressekonferanse

Det gikk hardt for seg da Caleb Plant og Canelo Alvarez møttes til pressekonferanse i forkant av den gjeve tittelkampen senere i år.

6. november møtes Canelo og Plant i bokseringen i MGM Grand Garden Arena i Nevada. Vinneren av kampen vil bli den første bokseren i historien til å holde alle tittelbeltene i super mellomvekt.

Dermed er det ikke tvil om at det er mye som står på spill, og temperaturen mellom de to boksestjernene var skyhøy da de for kort tid siden møttes til første pressekonferanse i forkant av kampen.

Da de to stjernene stilte seg opp for fotografene for å gjennomføre den obligatoriske «face-off» -en tok det av.

Les også: Kristoff kjørte i 313 kilometer i timen på autobahn

Dramatisk pressekonferanse

For foran pressen barket de to kamphanene sammen. Etter litt drittslenging stjernene imellom skubbet Canelo knallhardt til Plant i brystkassa, og amerikaneren mistet nesten balansen.

Les også: Barça-trenerens uttalelser vekker oppsikt: - Han trykker spillerne ned offentlig

Plant svarte med et slag med venstreslegga, som Canelo akkurat klarte å dukke unna, før meksikaneren svarte med et slag med både venstre- og høyrehånda. Sikkerhetsvakter stormet opp på podiet for å skille de to boksestjernene, og situasjonen ble etter hvert roet ned.

Plant endte opp med et kutt under hans høyre øye, og det er ikke tvil om at spenningen i forkant av den gjeve tittelkampen bare har økt etter den dramatiske pressekonferansen.

En slik pressekonferanse går selvsagt ikke upåaktet hen, og klippet av de at de to stjernene går i tottene på hverandre har tatt av på sosiale medier.

Les også: Juventus' svake seriestart vekker oppsikt: - Uvirkelig

Canelo reagerte på det Plant sa

Etter hendelsen har begge to snakket om situasjonen til media. Canelo sier at han reagerte på et ord som Plant sa til han under «face-off» -en, og at det var derfor det hele eskalerte.

- Han startet med å si mange forskjellige ting. Jeg svarte. Så sa han en dum ting: «you motherf***er». Du kan si hva du vil til meg, men ikke til moren min. Moren min er ikke her, sier Canelo til ESPN.

Plant forstår imidlertid lite av at Canelo skal ha reagert så kraftig på ordet han brukte, siden meksikaneren selv brukte ordet under en pressekonferanse etter hans forrige kamp i mai. Klippet av det Canelo sa da gikk viralt.

- Sa han ikke det? Men nå betyr plutselig disse ordene noe helt annet? Nå snakker jeg plutselig om moren hans. Kom igjen. Det gir ikke engang mening, sier Plant til ESPN.

Les også: Manchester United-legende slår tilbake mot Solskjær: - Det er bare å plukke opp mobilen og ringe meg

Etter at den mye omtalte situasjonen mellom Plant og Canelo på pressekonferansen ble roet ned, fortsatte pressekonferansen som vanlig. De to stjernene måtte likevel bli separerte fra hverandre en gang til, før de begge ble eskortert av podiet.

- Han begynte det. Og så vet jeg ikke hvordan, men jeg svarte raskt. Jeg vet ikke hvordan. Jeg gjør det bare, sier Canelo om pressekonferansen.

Plant fikk som kjent et kutt under hans høyre øye, men manageren hans Luis DeCubas Jr. sier til ESPN at det er snakk om et lite kutt og at han er tilbake i vanlig trening allerede torsdag.