Srour er ubeseiret på sine tre proffkamper, og vant sist på poeng under Kai Robin Havnaas stevne i Arendal i begynnelsen av mars.

Onsdag morgen kunne Nettavisen erfare at bokseren, som representerer Tønsberg-Kameratene, er signert av Sauerland, og noen timer senere kom det tyske promotorselskapet med en pressemelding som bekreftet nyheten.

Det betyr at Srour nå er Havnaas rekkekamerat i promotorselskapet.

- Alt er tilrettelagt for at dette skal bli stort, så nå må jeg gjøre resten av jobben, sier Srour til Nettavisen og legger til at det er en drøm å få proffkontrakt.

Nå kommer han med klar melding før han går løs på profftilværelsen på heltid.

- Jeg er den neste idrettsstjernen i Norge. Jeg har sagt at jeg er arvtakeren til Cecilia Brækhus, og alt faller på plass nå, er hans klare beskjed.

Srour har et uttalt mål om å bli olympisk bokser i Tokyo i 2022. Det får han muligheten til tross proffkontrakten med Sauerland.

- Jeg er imponert over hva jeg har sett av Hadi så langt. Han er fargerik karakter, både i og utenfor ringen, og med hans personlighet og boksekvaliteter tror jeg han har potensial til å nå langt, sier promotor Nisse Sauerland i en pressemelding.

Millionavtale

Srours treårsavtale med promotorselskapet som har base i Tyskland skal være forholdsvis gullkantet.

Etter det Nettavisen erfarer, har avtalen en totalramme på om lag én million kroner for bokseren som blant annet bokset under begge Cecilia Brækhus' stevner i Oslo Spektrum.

Srour gikk også kamp på Brækhus' stevne i Bergen i 2017, og er tidligere både norsk og nordisk mester i 64-kilosklassen. Srour har tidligere hatt énkampskontrakt med Sauerland, men skal ha imponert såpass at han nå er belønnet med en kontrakt som i utgangspunktet strekker seg over tre år.

- Jeg ser frem til å komme tilbake i ringen og fortsette der jeg slapp. Jeg bokser for å underholde publikum, og jeg har alltid noen ess i ermet. Min forrige motstander kom seg så vidt gjennom kampen, men min neste vil ikke klare å stå distansen, sier Srour i pressemeldingen fra Sauerland.

Han blir i så fall neste nordmann under vingene til promotoselskapet som hadde Cecilia Brækhus i stallen før hun gikk over til sitt eget selskap First Lady Promotion.

Lagkamerat med Havnaa

Siden den gang har cruiservektbokseren Kai Robin Havnaa signert for Sauerland, og 30-åringen sikret seg nylig det internasjonale tittelbeltet i IBO-forbundet etter å ha vunnet på teknisk knockout mot Rad Rashid i Arendal.

Srour på sin side har for det meste møtt såkalte «journeymen» under sin hittil korte tid som proffbokser.

Begrepet handler om boksere som stort sett reiser på stevner rundt om i verden uten å ha særlig sjanser for å vinne, men som går mange kamper for å gi unge og uerfarne boksere verdifull kamptrening.

Nå blir Srour, som har over 100 seire som amatørbokser på CV-en, andre nordmann i stallen til selskapet som ifølge deres hjemmeside har både Arthur Abraham, Mikaela Laurén og Klara Svensson i stallen.