*Nettavisen* Sport.

Bolaños slakter Start-tilhengerne

Foto: Tor Erik Schrøder/Scanpix

Og avkrefter foreløpig at han er klar for Ståle Solbakken og FC København.

30.08.10 12:45

START - ROSENBORG 2-3:

KRISTIANSAND (Nettavisen): TV 2 meldte søndag ettermiddag at Christian Bolaños er klar for FC København. Verken Start-trener Knut Tørum, administrerende direktør Rune Jacobsen eller spilleren selv vil bekrefte dette.

- Det er ingenting nytt. Jeg vet det er interesse for meg fra to, tre klubber, så jeg er nødt til å vente. sier Christian Bolaños.

- Christian Bolaños er Start-spiller, noe mer er det ikke å si, sier Rune Jakobsen.

- Jeg har ikke hørt om dette. Spør TV 2, sier Knut Tørum.

Selv om de involverte i Start avkrefter ryktene søndag kveld, er det liten tvil om at det er mange som har sine meninger om Costaricaneren, som søndag spilte en god kamp for Start. Da navnet til Christian Bolaños ble lest opp før kampen kunne man høre buing fra store deler av Sør Arena. Man kunne også høre synging av Abbas velkjente Money Money Money da Bolaños hadde ballen underveis i kampen.

LES OGSÅ: Raste mot Skjerven etter overtidsdrama

Feiret ikke målet
Da han scoret 1-0-målet valgte Bolaños å stå stille og ikke feire scoringen.

- Jeg er en person med følelser, og valgte å ikke feire. Jeg vet det er vanskelig for mange i fansen å akseptere at jeg har ambisjoner, men de må respektere avgjørelsen min, sier Bolaños til Nettavisen.

- Var det fordi du ble pepet ut før kampen at du valgte å ikke feire?

- Ja. Fansen betaler billett, og de har rett til å si hva de vil. Derfor ville jeg heller ikke feire etter scoringen. Jeg respekterer fansen, men i dag hadde jeg ikke lyst til å feire, forteller han.

- Hva tenker du om at publikum buet på deg da navnet ditt ble lest opp før kampen?

- Det påvirker meg ikke, det så du kanskje på kampen jeg spilte, sier Bolaños til Nettavisen.

- Dumme mennesker
- Start-fansen sang en sang som heter Money Money Money da du hadde ballen. Hva har du å si til det, ville en journalist vite.

- Det er dumme mennesker som synger slike sanger og tenker på den måten. Hvor mange spillere i verden har ikke ambisjoner? I to år har jeg gitt alt for Start, så jeg bryr meg ikke, avslutter Bolaños.

Start-spiller Mads Stokkelien har dette å si om publikums reaksjoner mot Bolaños.

- Det får stå for deres regning. Men, jeg skjønner at de blir frustrerte når de har en spiller av Bolaños` kaliber som er så viktig for klubben, som kanskje vil vekk, sier Stokkelien til Nettavisen.

Han hevder at den store oppmerksomheten rundt Costaricaneren ikke påvirker spillergruppa.

- Vi tenker ikke så mye på det. Når han spiller som han gjør i dag viser han hvert fall at han gjør sitt beste for klubben, og da gjør det ikke noe, avslutter Stokkelien.

Rosenborg lå under to ganger på Sør Arena, men fikk likevel med seg alle tre poengene tilbake til Trondheim. Starts mål ble scoret av Christian Bolaños og Espen Hoff, mens Prica (2) og Markus Henriksen scoret trøndernes mål.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Annonsebilag