RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolt: - Tull og løgn!

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, skal ifølge The Times ha kalt de pågående samveldelekene i Skottland for noe dritt. Selv avviser at han har sagt det.
Verdens raskeste mann, Usain Bolt, skal ifølge The Times ha kalt de pågående samveldelekene i Skottland for noe dritt. Selv avviser at han har sagt det. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Superstjernen avviser kritikken.

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, skal ifølge The Times ha kalt de pågående samveldelekene i Skottland for noe dritt. Selv avviser at han har sagt det.

– Tull og løgn, sier han på Twitter. Den jamaicanske sprinterens manager kaller historien for absolutt søppel.

Arrangørene av samveldelekene støtter Usains versjon i saken og mener at hans uttalelse kanskje er tatt ut av en sammenheng.

The Times står på sitt og stoler på sin journalist. Hun snakket med Bolt i deltakerlandsbyen tirsdag etter å ha presentert seg.

Det han ska ha sagt var blant annet: «Har det ikke spesielt gøy», «lekene er noe dritt» og «OL var bedre». Bolt sto og ventet på en bil og virket direkte misfornøyd. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere