RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolt klar for å kopiere Beijing-OL

Foto: PETER PARKS (Afp)
Sist oppdatert:
Usain Bolt, som kommer til Oslo og Bislett 7. juni, sier han er klar for å prestere «store ting» også denne sommeren.

OL i London er det store høydepunktet, og Bolt har som mål å kopiere prestasjonene fra Beijing-OL for fire år siden. Da vant han gull og satte verdensrekord både på 100 og 200 meter. Dessuten vant han gullet på den korte stafetten med Jamaica, også med ny verdensrekord.

- Det er OL-sesong, så det er klart jeg er forberedt på å gjøre store ting, sa han på en pressekonferanse i tsjekkiske Ostrava onsdag kveld. Han skal løpe 100 meter på stevnet der fredag, et stevne der Andreas Thorkildsen stiller i spydkonkurransen.

- Jeg er klar for å repetere det jeg gjorde i Beijing, for jeg føler meg i kjempeform. Ingen skal kunne klare å slå meg i London-OL, det er i alle fall sikkert, sa Bolt onsdag kveld.

Han tapte 100-metergullet til treningskameraten Yohan Blake i Daegu-VM i fjor etter å ha blitt disket for tjuvstart, men lover at det ikke skal skje igjen.

- Jeg er konsentrert og har trent og forberedt meg veldig bra. Jeg er helt klart på rett spor, og jeg har holdt meg skadefri. Fortsatt er det noen småting som må løses før jeg er i toppform, men min trener Glen Mills og jeg jobber med det, sa Bolt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere