*Nettavisen* Sport.

Bolton anklager Liverpool

Foto: (foto: scanpix)

Stelios Giannakopoulos ble helten for Bolton onsdag, men nå raser klubben mot Liverpool som er ute etter grekeren. - Umoralsk oppførsel av Liverpool, sier Boltons klubbdirektør Phil Gartside.

25.08.05 00:23

Giannakopoulos (31) avgjorde kampen på Reebok Stadium da han enkelt styrte ballen i mål, etter at Gary Speed og El-Hadji Diouf hadde gjort hele forarbeidet på siden. Bolton tok en fortjent seier mot et merkelig svakt Newcastle, men nå kan laget miste sin greske kantspiller.

Ønsket av Liverpool

Tidligere på dagen onsdag hadde nemlig Liverpool-manager Rafael Benitez ringt til Bolton-boss Sam Allardyce, med tanke på å sikre seg Giannakopoulos før overgangsvinduet stenger 31. august. Det gjorde direktør Gartside rasende.

- Jeg er skuffet over at en klubb går ut offentlig og sier at den er interessert i en spiller, samme dag laget har kamp. Det er umoralsk, sa Gartside til BBC.

Han siktet til både Liverpool og Manchester City, som begge er ute etter grekeren. Kontrakten hans med klubben går ute etter neste sesong, og dette er Boltons mulighet til å få overgangspenger for ham.

Vil ha over 25 millioner

- Liverpool har ennå ikke kommet med et bud på Stelios, men hvis de ikke møter våre krav på minst 2 millioner pund (ca. 25 millioner kroner) så vil vi ikke snakke med dem, fortsatte Gartside.

Bolton avslo et bud på 12 millioner fra Manchester City forrige uke.

- Jeg har bare snakket med Sam Allardyce og hørt om han er tilgjengelig. Vi ser også på andre spillere, fortalte Benitez til BBC.

Tror på Owen

Mens Bolton er i ferd med å selge, bør Newcastle kjøpe. Laget viste svake takter igjen onsdag, og Graeme Souness' menn står nå med ett fattig poeng på tre kamper. Det kan virke som de trenger en spiller som Michael Owen sårt, men vil stjernespissen til et bunnlag i Premier League?

- Jeg har tro på at Michael kommer til oss. Han vet hvilken stor klubb dette er og han kjenner flere av spillerne, og jeg er sikker på at Michael snakker med dem og får høre det han trenger å høre, sa Souness til Sky Sports etter kampen.

Men hvor lenge sitter Souness hvis dette fortsetter?

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.