Gå til sidens hovedinnhold

Bolton så Helstad

Thorstein Helstad kan bli neste nordmann i Premier League.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN-CLUB BRUGGE 0-1:

Representanter for Bolton Wanderers var til stede på Brann Stadion og så oppgjøret mellom Brann og Club Brugge.

- Ingen kommentar
Etter det Nettavisen erfarer var det først og fremst for å se på Thorstein Helstad.

- Jeg kan bekrefte at det var en representant for Bolton på kampen. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Helstads agent Stig Lillejord til Nettavisen.

Bolton-manager Sammy Lee var selv til stede på landskampen mellom Norge og Hellas. Der fikk han bare sett Tippeligaens toppscorer i 20 minutter. Torsdag fikk de heller ikke se Brann-spissen i 90 minutter. På grunn av litt vond rygg ble han tatt av banen i det 57. minutt.

Erstatter Anelka?
Før det hadde han utrettet veldig lite for et Brann-lag som knapt turde å gå i angrep. Men de gangene han fikk sjansen til å bruke farten sin, så viste han hvor farlig han er.

Han ble også snytt for et soleklart straffespark i første omgang.

Helstad har scoret 15 mål på 19 kamper i Tippeligaen denne sesongen. Bolton vurderer Brann-spissen som en erstatter for superspissen Nicolas Anelka, som kan komme til å forlate klubben i januar.

Anelka var ønsket av flere toppklubber rundt om i Europa i sommer, men overrasket alle ved å signere en ny kontrakt med Bolton. Nå tyder imidlertid det meste på at franskmannen kan bli solgt når overgangsvinduet åpner igjen.

Reklame

Black Week: De beste motekuppene du gjør nå