RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bolton sikret ny kontrakt

Sist oppdatert:
Verken Bolton eller Tottenham hadde all verden å spille for. Hjemmelaget sikret seg i alle fall ny Premier League-kontrakt med seieren, men om Spurs klarer det samme, er nå blitt mer usikkert.

April er gjerne en måned hvor de meningsløse kampene følger som perler på en snor i den gjeveste engelske ligaen. Bolton - Tottenham var akkurat et slikt oppgjør der begge befant seg solid forankret midt på tabellen før den 34. serierunden, men hjemmelagets fans skulle i alle fall få lov til å gå hjem med et smil om munnen.

Spansk drømmetreff
Mest gledet nok den forhenværende spanske landslagsspilleren Ivan Campo klinte til fra nærmere 25 meter allerede etter syv minutter. Slike heltreff på Reebok Stadium har tidligere vært forbeholdt en viss herre ved navn Jay-Jay Okocha (som ennå ikke har scoret i årets liga!), men Campos innertier fortjener all den positive omtale den kan få der den satt klistret nede i det venstre hjørnet – mesterlig!

Mye dårligere var ikke Henrik Pedersen det da han ble spilt igjennom av den gamle verdensmesteren Youri Djorkaeff. Et par herlige finter senere, og en Anthony Gardner fullstendig parkert, gjorde at det sto 2-0 på lystavla, og neste års ligakontrakt var i boks At Leeds henter inn om lag 20 mål på sine siste fire kamper anses som nokså usannsynlig).

Misnøye i Nord-London
Kunne Bolton-fansen gå lykkelige hjem, så hadde Spurs-fansen hadd svært lite å glede seg over. At den tidligere Exeter-spilleren David Pleat har ledet sitt lag for siste sesong er det vel liten tvil om, men hvem det enn blir som tar over, så får han mye å gjøre neste sesong. Ikke bare må han konstatere at Bolton har slått Spurs i sine fire siste kamper, i tillegg har Tottenham fem tap på sine seks siste ligakamper.

Det er faktisk bare seks poeng ned til Leeds på nedrykksplass, og i og med at Tottenham møter Leeds og Wolverhampton i sine siste kamper, begge på desperat poengjakt for å overleve, samt Newcastle og Aston Villa, sultne på den viktige fjerdeplassen i ligaen ¿ vel, hvem vet om det faktisk blir toppfotball på White Heart Lane neste sesong?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere