Gå til sidens hovedinnhold

Bolton-sjokk for Chelsea

Chelsea var nødt til å vinne mot Bolton for å ta tilbake tabelltoppen fra Manchester United lørdag. Men Chelsea fikk et realt Bolton-sjokk på Stamford Bridge.

CHELSEA - BOLTON: 1-2: For selv om Chelsea var det beste laget kan de ikke regne med å vinne hver eneste kamp. Spesielt ikke når det ser ut som om de – tro det eller ei - sliter med å score mål. Hernan Crespo og Adrian Mutu hadde begge store muligheter som de misset på. Chelsea gikk på sitt første hjemmetap for sesongen og må se seg forbigått av Manchester United på tabellen. Bolton klatret opp på tiendeplass.

Chelsea-press

Hernan Crespo sendte Chelsea opp i ledelsen etter 22 minutter og det så ut til å gå mot en ny seier for det stjernespekkede Chelsea-laget. Argentineren fikk også et mål annulert etter 13 minutter for hands. Men Bruno N’Gotty ville det annerledes. Seks minutter før pause utlignet Bolton-forsvareren hjemmelagets ledelse etter frispark fra Youri Djorkaeff.

London-laget presset og presset men klarte ikke å omsette ballbesittelsen i scoringer. I stedet satte en uheldig John Terry ballen i eget nett etter at danske Henrik Pedersen la inn i feltet nesten fra dødlinjen. Terry endret retning på ballen slik at den gikk inn bak keeper Carlo Cudicini.

Rainieri skylder på spillerne

Chelsea-manager Claudio Rainieri ga spillerne skylden for tapet.

- Vi spilte bra i førsteomgang og dominerte kampen. Men vi er nødt til å score mål når vi har muligheten til det, sa han.

- Vi forsvarte oss dårlig og slapp inn mål på dårlig markering. I andreomgang var vi slitne og mistet overtaket.

Fornøyd Allardyce

Bolton-manager Sam Allardyce var naturlig nok veldig fornøyd etter seieren.

- Vi ga alt. Forrige uke hadde vi seks sjanser og tapte. I dag hadde vi så vidt to. Dette er et fantastisk resultat, skrøt han.

HTML EMBED
Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter