Boltons drømmeduo med ny skalp

Foto: AP/Scanpix

Henrik Pedersen og Jay-Jay Okocha fortsetter der de startet sesongen – med å skyte motstanderen i fillebiter. Selv på hjemmebane var Southampton var sjanseløse mot Boltons drømmeduo.

26.08.04 01:06

SOUTHAMPTON – BOLTON 1-2: Southampton håpet på en kraftig bedring i arbeidsvilkårene og resultatene da den tidligere Plymouth Argyle-manageren, mindre populære Paul Sturrock fikk fyken etter forrige serierunde. Langt mer populære Steve Wigley holdes som en favorittene til å overta managersetet i Soton, men allerede etter åtte minutter ble oddsen på at den tidligere Exeter City-spilleren tar over styringa i Southampton kraftig økt:

Henrik Pedersen hadde finjustert venstrefoten, og fra sekstenmeteren dunket han inn ledermålet for et Bolton-lag som gleder stadig flere fotballhjerter – hans tredje for sesongen.

Og mens dansken gleder Bolton-fansen, er den en annen person som har gledet afrikanske, tyrkiske og engelske fotballhjerter i lang tid, som ikke ville være noe dårligere. Forrige sesong var det mest frekke overstegsfinter og nesten-mål, i år startet han sesongen med to nettkjenninger mot Charlton, og mot Southampton ble det nok et mål da han dunket inn 2-0 fra ellevemeteren etter at Stelios Giannakopoulos ble felt av Danny Higginbottom.

Og med to baklengs før en halvtime var spilt, var det ikke mye moro å være Claus Lundekvam og Southampton-spillere. Riktignok kunne Peter Crouch heade inn 1-2 da fem minutter gjensto – hans første mål for hjemmelaget – men det var for lite, for sent.

Boltons drømmeduo hadde sørget for tre poeng. For andre gang denne sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.