RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Boltons eventyr fortsetter

Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
Sist oppdatert:
Lille Bolton slutter ikke å imponere. Men manager Sam Allardyce mener laget har enda mer å gå på.

EVERTON - BOLTON 0-4: Med kalasseieren over Everton, er Bolton nå for alvor med i toppkampen. Laget er nå på 5. plass, bare ett poeng bak Liverpool på tredje, med drømmer om Champions League-kvalifisering innen rekkevidde. Og det med en gjeng spillere som mange aldri har hørt om.

Er det rart Allardyce (51) genierklæres?

- Bør skape flere sjanser

Det kan virke som Allardyce har fått maksimalt ut av mannskapet på Reebok Stadium, men selv mener den gamle ringreven at laget har enda mer å gå på.

- Vi kan fremdeles heve oss i flere aspekter av spillet. For eksempel bør vi klare å skape flere sjanser og trykke mer på framover. Vi har vært ganske effektive i mange kamper i år, sa Allardyce til Sky Sports etter seieren over Everton.

Bolton første mål ble scoret av spissen Kevin Davies, som møtte et innlegg perfekt og nikket ballen i nederste høyre hjørnet for keeper. Kvarteret før slutt sendte greske Stylianos Giannakopoulos Bolton to foran, midt i en god Everon-periode.

- Målene vi scoret var spektakulære, særlig de fra Stelios (Giannakopoulos). sa Allardyce.

Målene knekte Everton fullstendig, og dermed kunne Bolton gjøre både tre og fire før det var slutt.

Utlendingen styrte showet

Det var greske Stelios Giannakopoulos og senegalske Abdoulaye Diagne-Faye som imponerte mest på Boltons lag, der også 19-åringen Joey O'Brien begynner å vise hvorfor Allardyce har troen på ham.

Giannakopoulos (31) scoret to mål og er oppe i fem totalt, og viser med tydelighet hvorfor Liverpool og andre toppklubber har vært ute etter ham.

I det hektiske juleprogrammet skal Bolton møte både Manchester United og Liverpool. Det bør bli Allardyces skikkelige test på hvor laget står.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere