RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bom, bom, bom, bom

Foto: Ap /Scanpix
Sist oppdatert:
De norske jentene pådro seg totalt 18 bom.

Torsdag var det duket for 7,5 kilometer sprint for skiskytterjentene i Anterselva, men det ble på ingen måte noen god dag for de norske.

Tora Berger har vært svært god i verdenscupen denne sesongen, og ledet sammenlagt før rennet, men har nok hatt bedre dager på jobb enn det hun hadde torsdag.

Den norske favoritten pådro seg to bom på første skyting og gikk ut langt bak teten. Berger var allerede nesten ett minutt bak ledende Anastasiya Kuzmina fra Slovakia.

Nettavisen fulgte rennet live

Bom, bom, bom
Dette gjorde selvfølgelig resten av løpet vanskelig for Berger. Heller ikke på andre skyting klarte skiskytterjenta å holde hodet kaldt. Det ble nok en bom.

Til tross for at det ikke fungerte helt på standplass, viste Berger god form i sporet og hentet inn en del tid der.

Kuzmina fra Slovakia beholdt også ledelsen etter andre skyting, med god margin. Den slovakiske jenta traff på samtlige blinker torsdag. I mål var hun også først.

Tora Berger hentet som nevnt inn en del tid i sporet og ble til slutt nummer 14 i rennet.

- Det var en veldig god opplevelse i sporet, men ikke fullt så bra på standplassen. Jeg vet ikke helt hva jeg driver med på skytingen der, sier Berger til NRK.

- Noen ganger når formen er bra så slår det litt feil ut på skytingen. Det kan være at man går litt for fort. Jeg tror jeg skal glemme skytingen så fort som mulig og heller ta med meg den gode følelsen jeg hadde i løypa i dag, sier hun videre.

Dårlig dag
Det var sjelden vare i Anterselva denne dagen. Tyske Miriam Gössner, som også kjemper høyt i verdenscupen, pådro seg hele sju bom i løpet av de to skytingene.

Den tyske jenta endte helt nede på 57.-plass til slutt.

Av de øvrige norske ble Fanny Welle-Strand Horn nummer 17, Ann Kristin Flatland havnet på en delt 18.-plass, Synnøve Solemdal ble nummer 30, Tiril Eckhoff 54 og Bente Landheim 94.

Alle de norske jentene pådro seg bom i løpet av rennet. Totalt ble det 18 bom på de seks jentene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere